Leverkusen syv points foran Bayern efter comeback-sejr over Leipzig i Bundesliga-gyserProfimedia
Bayer Leverkusen var bagud to gange mod RB Leipzig, men formåede at komme tilbage og vandt 3-2 på et mål i de allersidste sekunder.

Det holdt hårdt, men tyske Bayer Leverkusen har fortsat ikke tabt i indeværende sæson.

Holdet var bagud to gange mod RB Leipzig, men vandt alligevel med 3-2 på et sent sejrsmål og er nu ubesejret i næsten otte måneder og i samlet 27 kampe, hvor det er blevet til 24 sejre og 3 uafgjorte på tværs af turneringer.

I Bundesligaen fører Leverkusen med 48 point for 18 kampe. Bayern München følger efter med 41 point, men har spillet to kampe færre inden søndagens møde med Werder Bremen.

På fjerdepladsen med 33 point følger Leipzig, der havde Yussuf Poulsen med i de sidste 20 minutter af lørdagens kamp.

Opgøret var bare seks minutter gammelt, da den unge hollænder Xavi Simons bragte hjemmepublikummet i ekstase.

Lige inden for feltet løftede han bolden op til sig selv, og med ryggen til målet halvflugtede han bolden i nettet. En sublim detalje.

Kort efter pausen svarede Leverkusen tilbage. I et velspillet angreb sendte Alejandro Grimaldo bolden til bageste stolpe, hvor det var en ren ekspeditionssag for Nathan Tella at udligne.

RB Leipzig - Bayer Leverkusen - Spiller-karakterer
RB Leipzig - Bayer Leverkusen - Spiller-karaktererFlashare

I de efterfølgende minutter angreb Leverkusen med blod på tanden og var tæt på føring, men blev så straffet for at miste bolden ved eget hjørnespark.

Leipzig eksekverede en kontra til UG, og den belgiske angriber Lois Openda bragte hjemmeholdet på 2-1 ti minutter efter pausen.

Men bare en håndfuld minutter senere var der igen balance på måltavlen. Forsvarsspilleren Jonathan Tah headede 2-2-målet ind efter hjørnespark.

Leverkusen rakte mest ud efter sejren i slutfasen, og et minut inde i tillægstiden lykkedes det for Piero Hincapie at sende sejrsmålet i kassen efter endnu et hjørnespark.

I en af Bundesligaens tidlige kampe stod Jonas Wind for en assist, da Wolfsburg på udebane spillede 1-1 mod Heidenheim.

Bare seks minutter var spillet, da Wind med ryggen til mål smart løftede bolden over sig selv og fandt Vaclav Cerny, der scorede til 1-0.

Wolfsburg har blot hentet to point i de seneste tre kampe og ligger nummer ti i tabellen.

Lørdagens mest overbevisende sejr stod Borussia Dortmund for med 4-0 ude over FC Köln, der havde Rasmus Carstensen med i de første 85 minutter.

Dortmund er nummer fem i Bundesligaen, 15 point efter Leverkusen.