Efter fyring i Leipzig: Skal Max Eberl nu til Bayern?

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Efter fyring i Leipzig: Skal Max Eberl nu til Bayern?

Kort før sin fyring var Eberl allerede blevet sat i forbindelse med FC Bayern.
Kort før sin fyring var Eberl allerede blevet sat i forbindelse med FC Bayern.Profimedia
Sportsdirektør Max Eberls fyring fra RB Leipzig kom som en fuldstændig overraskelse i den umiddelbare forberedelse til Bundesliga-topmødet mellem Leipzig og Bayern München, og nu ser den erfarne Eberls ud til at være fri til at skrive under med Bayern München. Sky rapporterede allerede fredag aften, at den fyrede Eberl var topkandidat som sportsdirektør hos rekordmesteren. Især Uli Hoeneß er stor fan af Eberl og kæmper for hans underskrift.

"Sport Bild" rapporterede for nylig, at Eberls ansættelse hos Bayern alligevel kun var et spørgsmål om tid. Eberl har et fremragende forhold til Uli Hoeneß, og han begyndte sin aktive karriere i München. Desuden bor hans kæreste der.

Følg kampen her: RB Leipzig vs. Bayern München

Hårde beskyldninger fra Red Bull-imperiet

Fyringen skal være foregået således: På den ene side havde Red Bulls administrerende direktør Oliver Mintzlaff savnet en klar benægtelse fra Eberl i forhold til München. Samtidig var han åbenbart irriteret over, at Eberl tilbragte for lidt tid i Leipzig. I FC Bayern er stillingen som sportsdirektør passende nok ledig. 

Den hastighed, hvormed Leipzig fyrede Eberl i fredags, afslører, at tingene må have ulmet voldsomt hos DFB Pokal-vinderne."Manglende engagement" i klubben er en hård beskyldning, og der var dertil også den klare erklæring om, at der ikke var nogen forbindelse mellem"omvæltningen i truppen og de sportslige resultater". Eberls indkøb, som f.eks. Xavi Simons og Lois Openda, har været store succeser.

Eberls ansættelse hos FC Bayern ser nu ud til at være en "done deal".