Bayern-stjerne rystet over manglende vildskab: Som om vi spillede en venskabskamp

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Bayern-stjerne rystet over manglende vildskab: Som om vi spillede en venskabskamp

Joshua Kimmich er synligt frustreret efter 2-0-nederlaget mod BVB.
Joshua Kimmich er synligt frustreret efter 2-0-nederlaget mod BVB.AFP
Træner Thomas Tuchel sendte sine "lykønskninger til Leverkusen", mens Joshua Kimmich skældte ud på sig selv og sine holdkammerater - og virkede næsten desperat .efter nederlaget på hjemmebane til Dortmund i "Der Klassiker"

"Jeg undrer mig over, hvordan det kan ske, at vi har sådan en attitude i en kamp som denne," sagde han efter 2-0 nederlaget mod Borussia Dortmund, det første nederlag på hjemmebane mod BVB i næsten ti år.

Sportsdirektør Max Eberl virkede også forfærdet. "Det var min første tyske Klassiker," sagde han,"og for mig var der simpelthen for lidt energi, for lidt vilje, med andre ord alt for lidt af alt det, man gerne vil se på en fodboldbane." Hvad han så, "kan jeg ikke forklare", tilføjede han, "det var meget, meget beskedent, det var ikke Bayern München."

Joshua Kimmich klagede over, at præstationen var"fuldstændig frustrerende" og"helt uforklarlig" for ham og sagde, at han "troede, at det var en venskabskamp og ikke en hjemmekamp mod BVB".

Hummels anbefaler sig selv til DFB-holdet

Sebastian Kehl var i højt humør, og det er ikke så underligt."Jeg er ekstremt stolt af dette hold," sagde Borussia Dortmunds sportsdirektør efter den første sejr over FC Bayern efter en tørkeperiode på næsten ti år. Og en"god start" på en fase, hvor Dortmund nu for alvor skal i gang med kvartfinalerne i Champions League og opgørene i Bundesligaen mod Stuttgart, Leverkusen og Leipzig.

Dortmund har sværere opgaver foran sig.
Dortmund har sværere opgaver foran sig.Flashscore

Ikke overraskende udpegede Kehl sine midterforsvarere som kampens profiler på et meget homogent Dortmund-hold. Mats Hummels og Nico Schlotterbeck havde spillet"fremragende".

Begge, formodede han, havde sandsynligvis også ønsket at vise formatet efter ikke at være blevet udtaget til Tysklands landskampe mod Frankrig og Holland. Begge"fortjente karakteren et", tilføjede træner Edin Terzic.

Især Hummels' præstation, som nærmest var allestedsnærværende i forsvaret, fik Sky-eksperten Lothar Matthäus til at kræve, at Nagelsmann tog et nyt kig på Hummels."Hvis han spiller sådan, skal landstræneren også tænke over det," sagde han og tilføjede specifikt med hensyn til DFB-udtagelsen:"Hvis han spiller sådan, skal han være en del af det."

Hummels, der forhindrede Eric Dier i at udligne med en artistisk redning med foden efter 23 minutter, var glad for at give komplimenterne videre."Det var et statement fra os som hold," sagde den 35-årige,"vi lod dem ikke få overtaget." Frem for alt tillod forsvaret kun hjemmeholdet at skabe nogle få chancer."Vi gjorde et rigtig godt stykke arbejde som hold," sagde han på Sky.