Bayern kan komme til at undvære stjerneduo i kæmpekamp mod Leverkusen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Bayern kan komme til at undvære stjerneduo i kæmpekamp mod Leverkusen

Tuchel må måske nøjes med sin reservekeeper i Leverkusen.
Tuchel må måske nøjes med sin reservekeeper i Leverkusen.Profimedia
Lørdag aften gæster Bayern München rivalerne fra Leverkusen, hvor de skal forsøge at fravriste hjemmeholdet deres førsteplads. Det vil dog først kræve, at man tildeler Xabi Alonsos tropper deres første nederlag i sæsonen.

Til den opgave er det selvsagt mest optimalt med en skadesfri trup, men Thomas Tuchel på trænerbænken må se bort fra mindst en, stor profil.

Den canadiske fløjkanon Alphonso Davies er således definitivt ude af topopgøret, men den rutinerede verdensklassemålmand Manuel Neuer fortsat er "tvivlsom" til kampen. Det fortalte Bayerns træner på et pressemøde fredag.

Den snart 38-årige keeper har døjet med knæproblemer og kan først igen træne ordentligt med fredag eftermiddag, så det kan blive helt op til kampstart, før man som Bayern-fan er klogere på, hvem der passer målet i den især for Bayern ekstremt vigtige kamp.

Stillingen mellem de to hold
Stillingen mellem de to holdFlashscore

"'Manu' får til lørdag klokken 17 til at overbevise os om, at han kan spille. Hvis det ikke kan lade sig gøre, så overtager Sven Ulreich målet," sagde Tuchel ifølge Kicker.

Til gengæld er både Dayot Upamecano, Joshua Kimmich samt Min-Jae Kim tilbage i truppen. Sidstnævnte efter at have været til Asian Cup med Sydkorea.

Om schweizerkniven Kimmich, der har været skulderskadet, sagde Tuchel, at "han vil dukke op til træning, selvom han kun har en arm, så han bliver klar til kampen, ingen tvivl om det".

Et nederlag vil sende de tyske rekordmestre fem point efter Leverkusen, der har været dybt imponerende indtil videre i sæsonen, og som fik 2-2 i den omvendte kamp i efteråret.

Hvis Leverkusen undgår nederlag mod Bayern og i kampen efter, så vil Xabi Alonsos tropper tangere Bundesligarekorden for flest kampe uden nederlag i en sæson. 

Den rekord er - naturligvis - indehavet af Bayern München. 

H2H
H2HFlashscore

Kampen spilles kl. 18.30 lørdag på BayArena Stadion.