Son undskylder Asian Cup-ballade med landsholdskammerat Lee Kang-In

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Son undskylder Asian Cup-ballade med landsholdskammerat Lee Kang-In

Son Heung-min fotograferet ved Asian Cup
Son Heung-min fotograferet ved Asian CupAFP
Son Heung-min undskyldte onsdag for sin rolle i et skænderi med Sydkoreas holdkammerat Lee Kang-in ved Asian Cup og opfordrede fansene til at tilgive Paris Saint-Germain-spilleren.

Sydkorea blev slået 2-0 af Jordan ved turneringen tidligere på måneden, og det kom senere frem, at kaptajnen Son havde slået en finger af led i et skænderi med Lee aftenen før semifinalen.

Begge spillere udsendte udtalelser på de sociale medier onsdag, hvor Tottenhams Son lagde et billede op af de to sammen, smilende og med armene om hinandens skuldre.

Den 23-årige offensive midtbanespiller Lee, som er blevet beskyldt af fans for balladen, sagde, at han var rejst til London for at undskylde over for Son personligt.

Son adresserede kontroversen offentligt for første gang og skrev i en erklæring på Instagram: "Jeg er oprigtigt ked af at have skabt problemer og vil arbejde hårdere for at få landsholdet til at vokse yderligere."

Hændelsen ved Asian Cup skete angiveligt, efter at nogle yngre spillere i landsholdstruppen, herunder den kommende stjerne Lee, skyndte sig gennem deres måltid, så de kunne gå tidligt for at spille bordtennis.

Det gjorde Son og nogle af de ældre spillere utilfredse, fordi måltiderne op til store kampe traditionelt ses som et tidspunkt, hvor man knytter bånd.

Da spændingerne voksede, forsøgte Lee at slå Son, rapporterede lokale medier. Lees repræsentanter benægtede, at der blev slået.

Skænderiet blev nævnt som en faktor i afskedigelsen i sidste uge af landstræner Jürgen Klinsmann efter 12 måneder på posten.

"Jeg tror, at mine handlinger kan blive kritiseret," skrev Son.

Men han tilføjede: "Jeg ville gøre det igen for holdet, hvis den samme situation opstod, fordi det er en af anførerens pligter."

Lee er blevet offentlighedens fjende nummer et, siden detaljerne om episoden kom frem, men Son sagde, at det var på tide at komme videre.

"Kang-in har været igennem en meget svær tid efter hændelsen," skrev Son.

"Tilgiv ham venligst med et åbent sind.

"Kang-in reflekterer oprigtigt over sine handlinger og har undskyldt over for mig såvel som alle landsholdsmedlemmer."

I sidste uge undskyldte Lee og gjorde det igen onsdag.

"Mine kortsigtede tanker og upassende opførsel har svigtet Son, landsholdet og fodboldfans," sagde Lee i et Instagram-opslag, der blev offentliggjort omtrent samtidig med Sons.

"Gennem en lang samtale kom jeg til at forstå det tunge ansvar, der hviler på Son som kaptajn, og reflektere over mig selv."