Brighton-manager De Zerbi undrer sig: Skadet Hajime Mitoma udtaget til Asian Cup

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Brighton-manager De Zerbi undrer sig: Skadet Hajime Mitoma udtaget til Asian Cup

De Zerbi forventer, at Mitoma er ude et stykke tid endnu
De Zerbi forventer, at Mitoma er ude et stykke tid endnuReuters
Brighton-manager Roberto De Zerbi sagde, at han var overrasket over Kaoru Mitomas (26) udtagelse til Japans trup til Asian Cup, selvom kantspilleren har været ude i flere uger på grund af en ankelskade.

Japans landstræner Hajime Moriyasu har udtaget Mitoma til sin endelige trup til Asian Cup i Qatar, hvor det kontinentale mesterskab løber af stablen fra 12. januar til 10. februar.

Den 26-årige har ikke spillet for Brighton, siden han humpede ud i 1-1-kampen mod Crystal Palace den 21. december, og De Zerbi var usikker på, om angriberen ville komme sig i tide til at spille i Qatar.

"Jeg er virkelig overrasket, for min lægestab fortalte mig, at Mitoma har brug for fire, seks uger til at komme sig over sin skade," sagde De Zerbi til journalister mandag forud for deres tur til at møde West Ham United.

"For mig er det svært at tro, at han kan spille i Asian Cup. Men jeg er fan af Mitoma, af alle mine spillere, så hvis de kan spille for deres landshold, er jeg meget glad og meget stolt."

Japan sigter mod at vinde Asian Cup for femte gang, hvilket er rekord, efter at de tidligere har vundet titlen i 1992, 2000, 2004 og 2011. De starter deres kampagne den 14. januar mod Vietnam, inden de møder Irak og Indonesien i gruppe D.