Ghanas træner angrebet af fan på hotel efter sensationelt AFCON-nederlag

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ghanas træner angrebet af fan på hotel efter sensationelt AFCON-nederlag

Ghanas cheftræner Chris Hughton
Ghanas cheftræner Chris HughtonProfimedia
En vred tilhænger forsøgte at slå Ghanas træner Chris Hughton efter deres nederlag i Africa Cup of Nations-finalen søndag og blev ført væk af politiet, bekræftede holdets officials mandag.

Ghana blev slået med et mål i overtiden af Kap Verde-øerne, det mindste af de 24 hold ved turneringen i Elfenbenskysten, i et af flere chokerende resultater søndag.

Hughton blev antastet på holdets hotel, da Ghana vendte tilbage fra kampen, men den vrede fan blev standset af sikkerhedsfolk.

Hughton blev også udsat for en masse verbale tilråb, fortæller embedsmænd til Reuters.

Det var det andet nederlag i træk til en lille fodbold nation, efter at Ghana i november også tabte til Comorerne i VM-kvalifikationen.

"Vi er utroligt, enormt skuffede over resultatet. Vi gik ind til kampen med en plan," sagde Hughton på en pressekonference.

"Vi ændrede måden at spille på, systemet en smule, så vi var velforbedte.

"Vi mente, at det hold, vi stillede med, var et mere offensivt hold. Det var vores intention.

"Jeg tror, at det første mål, vi indkasserede, rystede os, men jeg synes, at vi kom tilbage i kampen."

Ghana var bagud efter 17 minutter i en kamp, hvor de var store favoritter og stillede op med et hold fuld af spillere fra europæiske klubber.

De udlignede i anden halvleg, men måtte se sig slået af Garry Rodrigues på et mål i overtiden.

"På det tidspunkt (da Ghana udlignede) så det ud til, at vi kunne gå videre og vinde. Vi er meget, meget skuffede over vores resultat," sagde Hughton.

Den tidligere irske landsholdsspiller Hughton, hvis far kom fra Ghana, har været træner for holdet siden marts, efter at have hjulpet dem ved VM-slutrunden i Qatar i 2022 som teknisk rådgiver.

Hans skuffende statistik er blot fire sejre i 11 kampe.