Målmandsskade får Viborg til at leje ung keeper i RB Salzburg

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Målmandsskade får Viborg til at leje ung keeper i RB Salzburg

Målmandsskade får Viborg til at leje Salzburg-keeper
Målmandsskade får Viborg til at leje Salzburg-keeperProfimedia
Superligaklubben Viborg FF har lejet den tyske målmand Nico Mantl i RB Salzburg for resten af sæsonen.

Det oplyser Viborg søndag på fodboldklubbens hjemmeside.

Lejeaftalen med den 23-årige tysker er ansporet af førstemålmand Lucas Lunds øjeblikkelige skade, oplyser sportschef Mads Agesen.

"Grundet Lucas Lunds skadesituation har vi prioriteret at få en ny målmand ind tidligt i vinduet, så han har så meget af opstarten som muligt sammen med resten af holdet", siger Mads Agesen.

Nico Mantl har et godt kendskab til Superligaen, efter at tyskeren i sidste sæson var udlejet til AaB, der endte med at rykke ned i 1. division.

Mantl kender fra sin tid i AaB til flere spillere, der i dag er på kontrakt i Viborg, eller som har taget turen den modsatte vej. Derfor har han et godt indtryk af sin kommende klub.

"Spillestilen her er tiltalende, og jeg mener også, at den passer godt til mig, og så håber jeg selvfølgelig på at få en masse spilletid og hjælpe med at gøre fremskridt sammen med resten af holdet", siger Nico Mantl.

Viborgs nye målmand har tidligere i karrieren spillet fire U21-landskampe for Tyskland.

Mantl har tidligere spillet i Unterhaching i hjemlandet, inden han i januar 2021 blev solgt til RB Salzburg. I den østrigske mesterklub har tyskeren spillet 11 førsteholdskampe.