AaB lider første sæsonnederlag i nordjysk duel mod Hobro

AaB lider første sæsonnederlag i nordjysk duel
AaB lider første sæsonnederlag i nordjysk duelAabsport.dk
Søndag blev AaB's status som ubesejret i landets næstbedste fodboldrække brudt, da holdet tabte 1-2 hjemme til Hobro.

Det var tredje kamp i træk for AaB uden sejr, hvor det i de to seneste opgør var blevet til uafgjort mod Næstved og FC Helsingør, der ligger henholdsvis sidst og næstsidst.

Den lille formkrise har kostet AaB i toppen, der nu ligger nummer to fire point efter Sønderjyske.

I en forholdsvis jævnbyrdig første halvleg mod Hobro var det AaB, der kom frem til de bedste muligheder, men uden de blev udnyttet.

Det kampbillede fortsatte ind i anden halvleg, hvor Hobro dog også flere gange viste tænder og sågar også var først til at finde vej til netmaskerne.

Med 20 minutter tilbage løftede Hobros Villads Rasmussen bolden til bageste stolpe, hvor den tidligere AaB-back Lukas Klitten headede gæsterne på kurs mod en overraskende sejr.

Statistikker
StatistikkerFlashscore

Der gik ikke mange minutter, før AaB svarede igen, da angriberen Nicklas Helenius fik tåspidsen på et fladt indlæg og gjorde det til 1-1.

Derfra var der lagt op til et tungt AaB-pres i den sidste del af kampen, men med ti minutter tilbage ændrede Hobro på det, da midtstopperen Simon Jakobsen på et hjørnespark headede Hobro foran på ny.

Derfra lykkedes det ikke for AaB at komme tilbage og undgå sæsonens første nederlag i 1. division.

Tidligere søndag havde Vendsyssel FF fortsat den gode form og besejret HB Køge 2-0 hjemme i Hjørring. Det var Vendsyssels tredje sejr i træk, og nordjyderne er nu ubesejret i de seneste seks kampe.

Den gode form for Vendsyssel sender holdet op på en tredjeplads i den næstbedste fodboldrække. Med 30 point er der dog et stykke op til AaB på andenpladsen, der har 38 point, mens Sønderjyske topper med 42 point.