Hertha-målmand undskylder til fans efter slagsmål under østrigsk træningslejr

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Hertha-målmand undskylder til fans efter slagsmål under østrigsk træningslejr

Undskyldningen er en god gestus af målmanden.
Undskyldningen er en god gestus af målmanden.Profimedia
Målmand Marius Gersbeck fra 2. divisionsklubben Hertha BSC har undskyldt over for fansene på generalforsamlingen efter at han røg i slagsmål med en østrigsk mand under Hertha's træningslejr i sommers.

"Jeg begik mit livs største fejltagelse og fortryder det dybt. Jeg er taknemmelig for at kunne fortsætte med at stille min erfaring til rådighed for holdet," sagde den 28-årige på mødet søndag.

I slutningen af september besluttede retten i Salzburg at indstille sagen mod Gersbeck for grov legemsbeskadigelse på betingelse af, at han betalte en bøde på 40.000 euro. 

Han var anklaget for at have slået og sparket en østrigsk mand på træningslejren i Zell am See/Østrig den 16. juli. Manden brækkede kæben og fik også andre skader.

Hertha suspenderede Gersbeck efter hændelsen, men gav ham en ny chance efter dommen med "strenge regler for, hvordan man opfører sig offentligt og i privatlivet."

I torsdags gjorde Gersbeck comeback i testkampen mod Tennis Borussia Berlin efter sin benådning. I begyndelsen af ugen genoptog målmanden, der var vendt tilbage fra sin ungdomsklub fra Karlsruher SC i sommer, træningen sammen med resten af truppen.

Gersbeck har dog lang vej til at blive Herthas førstemålmand; den faste målmand er Tjark Ernst, som kun er 20 år gammel.