Dansk målmand bliver belønnet for flotte præstationer med flerårig kontrakt i Sparta Prag

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Dansk målmand bliver belønnet for flotte præstationer med flerårig kontrakt i Sparta Prag

Peter Vindahl har været en integreret del af Spartas nuværende sæson.
Peter Vindahl har været en integreret del af Spartas nuværende sæson.Profimedia
Den danske målmand, Peter Vindahl Jensen, som indtil videre har været udlejet fra hollandske AZ Alkmaar til Sparta Prag, har nu gjordet opholdet i Prag permanent og skrevet en flerårig kontrakt med de tjekkiske mestre.

 "Jeg følte mig hjemme her fra første dag," siger Helsingør-spilleren til klubbens hjemmeside.

Han kom til Sparta i juli sidste år og imponerede fra start af med lovende præstationer mellem stængerne. 

"Peter har erfaring fra udenlandske ligaer og europæiske pokalkampe. Han er en målmand, der har de fysiske parametre og de færdigheder, vi forestiller os til denne position," sagde klubbens sportsdirektør Tomas Rosicky, da Vindahl blev hentet ind.

Siden da har den tidligere Nordsjællandland-, Nürnberg- og Alkmaar-målmand spillet 34 kampe for Spartak og gav store prøver på sine evner i de to kampe mod København i Champions Leagues indledende runde.

Hans individuelle statistik, som inkluderer 12 clean sheets, blev dog forværret da Liverpool sendte fem mål i kassen bag ham i deres første kamp 1/16-finalerne i Europa League.

Han har domineret statistikken i denne ligasæson i den tjekkiske liga med ni clean sheets og 58 redninger i 21 kampe. 

"Jeg har været en del af en stor familie siden begyndelsen, og jeg forventer ikke, at noget vil ændre sig i den henseende. Jeg er virkelig glad i Prag," siger den danske målmand, der har imponeret med sin ro og sin boldomgang, til klubbens hjemmeside.