Salah tilbage i træning inden brag i Europa mod tjekkisk danskerklub og City-opgør

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Salah tilbage i træning inden brag i Europa mod tjekkisk danskerklub og City-opgør

Salah kan komme i spil i Prag.
Salah kan komme i spil i Prag.Profimedia
Mohamed Salah måtte i januar forlade African Nations Cup og Egypten og rejse hjem til Liverpool med en muskelskade. Trods at han scorede og lavede en assist i sin comeback-kamp mod Brentford, måtte han igen udgå og har siden siddet ude. Nu melder klubben ham dog tilbage i fuld træning, dagen inden Liverpool møder Brian Priskes Sparta Prag på udebane.

Men nu er han altså tilbage, oplyser klubben, og dermed er han i betragtning til at spille i Prag i Liverpools første 1/8-finale mod Sparta i Europa League.

Den 31-årige egypter har været i storform for Liverpool, for hvem han har bidraget med 19 mål i 28 kampe indtil videre i denne sæson, på tværs af alle turneringer. Det er dermed ikke nogen lille brik i Jürgen Klopps taktiske puslespil, han har fået at rotere med. 

Salahs sæsoner
Salahs sæsonerFlashscore

Og en ting er det europæiske opgør mod Brian Priske, Asger Sørensen og Peter Vindahl, men noget andet er, at Liverpool i weekenden skal op på en særdeles svær opgave, når Manchester City gæster dem på Anfield i en regulær topbasker af en kamp i Premier League. En kamp, der kan give et stort fingerpeg om, hvorvidt Liverpool kan holde et bissende City-mandskab bag sig i slutningen af sæsonen.

The Reds håber selvsagt på fortsat succes i Europa League, som manager Jürgen Klopp sigter efter at vinde den eneste turnering, Liverpool har deltaget i og endnu ikke vundet i løbet af hans relativt korte, tilbageværende tid på Merseyside. 

Han har allerede ført sine tropper til sejr i Carabao Cuppen i denne sæson, og da deres FA Cup er gået godt, samtidig med at de ligger i toppen af Premier League, kan et potentielt historisk opgør i Manchester i weekenden samt i returen i Europa i Liverpool ligge i kortene for tyskeren.

Der er dog, jævnfør søndagens kamp, en stor sandsynlighed for, at Salah bliver sparet, med mindre tingene for alvor er ved at gå i fisk torsdag mod tjekkerne.