FCM sikrer sig uruguayansk midtbanespiller permanent: Køber succesfuld lejesvend fri

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
FCM sikrer sig uruguayansk midtbanespiller permanent: Køber succesfuld lejesvend fri
FCM sikrer sig uruguayansk midtbanespiller permanent: Køber succesfuld lejesvend fri
FCM sikrer sig uruguayansk midtbanespiller permanent: Køber succesfuld lejesvend friProfimedia
Uruguayanske Emiliano Martínez er lynhurtigt faldet godt til i det midtjyske, og derfor har FC Midtjylland allerede nu valgt at benytte muligheden for at gøre lejeopholdet til et mere permanent ét af slagsen. Midtbanespilleren har fået en kontrakt frem til 2027.

Den uruguayanske lejesvend Emiliano Martínez har imponeret FC Midtjylland så meget, at superligaklubben nu har haft pungen oppe af lommen for at få ham permanent til Herning.

På sin hjemmeside oplyser FCM, at klubben har benyttet sig af en frikøbsklausul i lejeaftalen med den brasilianske klub Red Bull Bragantino.

Samtidig har Emiliano Martínez underskrevet en permanent kontrakt, der løber til 2027.

Han kom til klubben på en etårig lejeaftale i august og fik debut mod Sturm Graz i Europa League.

"Emiliano har fra sine første spilminutter nede i Østrig bevist, at han har et internationalt niveau," siger sportschef Svend Graversen.

"Han er lynhurtigt blevet integreret på vores hold, og vi er overbeviste om, at han vil komme til at lægge yderligere på de næste år."

Martínez har været fast mand i FC Midtjyllands maskinrum hele efteråret.

Særligt i Europa League-hjemmekampen mod italienske Lazio viste han sig som et stort aktiv og var stærkt medvirkende til, at midtjyderne vandt 5-1.

Det blev kun til et kort ophold i Red Bull Bragantino for Emiliano Martínez.
Det blev kun til et kort ophold i Red Bull Bragantino for Emiliano Martínez.Flashscore

FC Midtjylland er Emiliano Martínez' første klub i Europa. Han har tidligere spillet for klubben Nacíonal i sit hjemland.

"Mit ønske har været at fortsætte med at spille europæisk fodbold, og derfor er jeg utroligt glad for at forlænge min rejse med FCM. Det her er en god mulighed for mig," siger Emiliano Martínez.

"På banen har jeg fundet mig til rette hurtigt, og allerede nu har jeg vænnet mig til idéen og måden, vi ønsker at spille på."

"Alle i klubben har taget godt imod, og det har gjort de første måneder til en god tid for mig," siger Emiliano Martínez.

Uruguayaneren har i alt spillet 16 kampe i FC Midtjylland, hvor han indtil videre har scoret et enkelt mål.