FCM og Silkeborg i højdramatisk 3-3-deler: Midtjylland havner i nedrykningsslutspil

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

FCM og Silkeborg i højdramatisk 3-3-deler: Midtjylland havner i nedrykningsslutspil

Der var underholdning af højeste karat i Silkeborg
Der var underholdning af højeste karat i SilkeborgFlashscore
FC Midtjylland troede sig i himlen, da Juninho scorede i overtiden, men da brasilianeren befandt sig i offside endte kampen med 3-3, og på den led er FC Midtjylland nu en del af nedrykningsspillet.

Midtjylland havde i den grad kniven for struben i forhold til at få snuden med i top-6 og mod et for tiden formstærkt Silkeborg på eget kunstgræs var det ikke nogen nem opgave, de var på. En ting var at få tre point, men hverken Randers eller OB måtte vinde, hvis det skulle blive til en plads i mesterskabsslutspillet.

Begge hold gav hinanden fra start noget at tygge på, og der blev gået offensivt til værks i begge ender. Det var tydeligt at se, at FCM var under stort pres, og begyndelsen på kampen var præget af en vis nervøsitet. Det blev dog stille og roligt parkeret, og spillet begyndte at blomstre. Steffen Gartenmann gav efter et kvarter midtjyderne et stærkt udgangspunkt for resten af opgøret, da han uimodståeligt stangede bolden ind til 1-0.

Silkeborg var dog ikke sådan lige at kyse, og de sad på meget af spillet i første halvleg. Lasse Vigen viste flere gange, at han er en topspiller, og Silkeborgs offensiv skabte en del problemer for Henrik Dalsgaard og Gartenmann.

Efter en halv time gav det pote, da den som altid farlige Tonny Adamsen sendte en aflevering fra Søren Tengstedt ind bag Jonas Lössl, og dermed var FCM igen for alvor i fare for at være ude af det gode selskab. 

Lige inden pausen gjorde de dog deres for at øge sandsynligheden for et sjovere forår i Herning, da Aral Simsir gled gennem det silkeborgensiske forsvar og bragte midtjyderne i front. De var dog stadig afhængige af resultaterne andetsteds.

Dramaet eskalerede efter pausen

Silkeborg fortsatte med at spille frisk til fra anden halvlegs start, og Oliver Sonne, der for tiden er i spil til at komme på det peruvianske landshold på grund af sin mormors ophav, udlignede fra en position på bagerste stolpe. Nu var det virkeligt trange tider for FCM. 

Ikke desto mindre, så spillede de deres chance, og hvem andre end Gustav Isaksen skulle bringe udeholdet på 3-2 med et kvarter igen af kampen.  Efter et flot gennembrud i højre side satte han den fladt ind bag en chanceløs Nicolai Larsen. Var det så det? Nej.

Efter 86 minutter udlignede unge Alexander Lind for Silkeborg på intet mindre end et saksespark, og spændingen fordampede dermed ikke ligefrem. 

I overtiden var midtjyderne alligevel tæt på en nærmest mirakuløs entré i top-6, da Juninho i første omgang havde scoret, men målet blev korrekt annulleret for offside, og selvom FCM kastede alt og alle frem i en desperat offensiv, så endte opgøret 3-3 efter en mildest talt højdramatisk omgang bold.

Og selvom Brøndby tabte med 1-2 mod de førende FC Nordsjælland, så snød holdet fra vestegnen lige præcis FCM for pladsen i det bedste selskab.