Førte 2-0 efter 87 minutter men måtte nøjes med uafgjort: Milan smed dyrebare points mod RomaAFP
AC Milan førte 2-0 mod AS Roma efter 87 minutter, men alligevel lykkedes det Jose Mourinho´s Roma at slippe fra San Siro med uafgjort 2-2 efter en meget hektisk afslutning.

Dermed tabte milaneserne et vigtigt skridt i kampen om at hente ind på Napoli, der i stedet øgede afstanden til syv point ned til Juventus og AC Milan, der nu begge ligger på 37 points på henholdsvis anden- og tredjepladsen i Serie A.

Romerne stod meget lavt fra starten, og blev også sat under et tungt pres fra hjemmeholdet, som fortjent kom foran efter en halv time, da Pierre Kalulu headede et hjørnespark fra Sandro Tonali i kassen til trods for at Rui Patricio fik en hånd på bolden.Romernes boldomgang var generelt for langsom til at kunne true hjemmeholdet, der bibeholdt dominansen efter pausen og fangede romerne på en kontra efter 75 minutter, hvor Rafael Leao spillede Tommaso Pobega helt fri, og Pobega holdt hovedet koldt og udplacerede Rui Patricio.

Det burde nok have været sidste punktum i den match, men Roma fik en livline med tre minutter igen, da Roger Ibanez steg højt til vejrs og headede et hjørnespark i  netmaskerne.

Og romerne fuldendte deres comeback fire minutter ind i tillægstiden, da de endnu engang viste deres styrke på standardsituationer. Nemanja Matic kom flot op til et frispark fra Lorenzo Pellegrini og da Ciprian Tatarusanu kun kunne halvklare hans hovedstød, reagerede Tammy Abraham hurtigt og sendte bolden op i nettaget.