10. sejr i træk! Napoli drømmer om første Serie A titel siden 1990

Napoli drømmer om første Serie A titel siden 1990
Napoli drømmer om første Serie A titel siden 1990Profimedia
Napoli vandt tirsdag sin 10.sejr i træk i den italienske Serie A efter at de besejrede Empoli sikkert med 2-0 hjemme på Diego Armando Maradona Stadion.

Hjemmeholdet havde også godt styr på begivenhederne i en underholdende 1. halvleg, hvor Tanguy Ndombele og Giacomo Raspadori spillede sig til store  muligheder. Men Empoli formåede at holde buret rent og holdene gik til pause uden scoring i de første 45 minutter.

Efter 68 minutter fik napolitanerne så endelig hul på bylden, da Victor Osimhen blev nedlagt i feltet, og Hirving Lozano svigtede ikke fra 11-meter pletten selv om Empoli-keeperen fik hånden på bolden.

Kort før tid blev Sebastiano Luperto tildelt sit andet gule kort og dermed var kampen reelt afgjort, men Piotr Zielinski satte sidste søm i Empolis kiste, da han på flotteste maner flugtede bolden i mål.

Napoli har nu otte point ned til AC Milan, der kun formåede at spille 0-0 mod  Cremonese senere tirsdag aften, og derfor kan Napoli nu uanset den kommende weekends resultater holde Jul på førstepladsen af Serie A.