Esbjerg-træner efter endnu et kup i Aalborg: Der er langt igen og vi er kun halvvejs

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Esbjerg-træner efter endnu et kup i Aalborg: Der er langt igen og vi er kun halvvejs

Esbjerg-træner efter kup i Aalborg: Der er langt igen
Esbjerg-træner efter kup i Aalborg: Der er langt igenDanmarks Ishockey Union
Selv om ishockeyspillerne i Esbjerg Energy noget overraskende har vundet to udekampe over Aalborg Pirates og fører semifinaleserien 2-1, er vejen til DM-finalen stadig lang.

Det fastslår Esbjerg-træner Jason Jaspers, der tirsdag aften sender sit hold på egen is i det sydvestjyske i jagt på den tredje af de nødvendige fire sejre.

"Der er rigtigt langt igen. Ufatteligt langt. Vi har sikret to sejre i de første tre kampe, men vi mangler stadig to sejre, så vi er halvvejs".

"Vi har skabt et godt fundament, men sejrene bliver sværere og sværere at sikre, efterhånden som serien skrider frem", siger Jaspers i en pressemeddelelse fra Esbjerg Energy.

Efter 7-4 i Aalborg søndag eftermiddag står Esbjerg noteret for to sejre i to udekampe i serien.

Til gengæld vandt aalborgenserne, da de var på besøg i en udsolgt hal i Esbjerg i fredags.

"Måske har hjemmebanen endnu hidtil ikke haft den store betydning, men vi skal udnytte de fordele, som hjemmebanen giver os. Og det kan vi starte med i kamp fire", siger Jason Jaspers.

Aalborg-træner Jens Nielsen undrer sig over, at hans spillere virkede lidt tunge i søndagens opgør.

"Vi har snakket lidt om, at vi så trætte ud i dag (søndag.red), men det burde vi ikke være. Vi kører med fire kæder, mens Esbjerg mest kører med tre, så vi burde have bedre ben end dem", siger Jens Nielsen til Nordjyske.

"Vi skal finde tilbage til vores spil og lade være med at finde på egne idéer derude. Vi skal følge det system, vi har", lyder det fra Aalborg-træneren.

I den anden semifinaleserie tager Sønderjyske tirsdag imod Herning Blue Fox, der fører 2-1 samlet.