Esbjerg-fans fik kamp aflyst med regn af romerlys: Klub forbliver i 2. division

Esbjerg-fans fik kamp aflyst med regn af romerlys: Klub forbliver i 2. divisionProfimedia
Esbjerg må indstille sig på endnu en sæson i 2. division, og det fik klubbens klubbens fans helt oppe i det røde felt og endte med at de afbrød Esbjerg kamp imod Kolding IF med masser af romerlys, da stillingen var 2-1 i Esbjergs favør.

For at Esbjerg skulle sikre oprykning, skulle de besejre Kolding hjemme samtidig med at B93 skulle tabe mod Thisted. Men københavnerne spillede 1-1 mod Thisted og dermed tog Østerbro-klubben billetten til den næstbedste danske fodboldrække for næsen af Esbjerg.

B93 skulle lørdag eftermiddag bare bruge et enkelt point hjemme mod Thisted, som ikke havde noget at spille for.

Alligevel var det Thisted, der kom foran 1-0 på et mål af Lucas Agesen efter 48 minutter og for en stund skabte håb for Esbjerg.

Esbjerg førte nemlig 1-0 i sin kamp ude mod Kolding efter et selvmål af hjemmeholdet. Med de resultater ville esbjergenserne tage pladsen op i 1. division. Ti minutter nåede håbet for alvor at blomstre i Esbjerg. Så fik B93 udlignet til 1-1 på et mål af Mikkel Mouritz efter 58 minutter.

Også i kampen i Kolding gik det galt for Esbjerg.

Efter 74 minutter fik Koldings Yao Dieudonne udlignet til 1-1 mod Esbjerg på et straffespark. Og så var oprykningen for Esbjerg endnu længere væk.

Esbjergs Emil Holten sørgede dog for en 2-1-scoring efter 88 minutter, og det skabte spænding i slutfasen. Det krævede dog stadig, at B93 skulle tabe. Men Thisted var ikke i stand til at hjælpe Esbjerg med endnu et mål. Det endte med en pointdeling på Østerbro Stadion.

Da nyheden nåede det vetjyske blev det signalet til at Esbjergs fans kastede masser af romerlys på banen. Derfor blev kampen afblæst af kampens dommer i overtiden og ifølge JyskeVestkysten er kampen nu blevet aflyst.