Eriksen rammer VM-form: Scorer første mål for United i dramatisk overtids-sejr

Eriksen rammer VM-form: Scorer første mål for United i dramatisk overtids-sejrProfimedia
Efter 12 Premier League-kampe uden fuldtræffere for Manchester United kom Christian Eriksen søndag på måltavlen ude mod Fulham.

Den danske stjerne satte United i gang, da han modtog en pasning fra Bruno Fernandes og trillede kuglen i netmaskerne efter et kvarter.

Matchvinder blev han dog ikke. Den tidligere United-spiller Daniel James nåede nemlig at score til 1-1, inden Alejandro Garnacho på oplæg af Eriksen afgjorde kampen i overtiden, så United vandt opgøret 2-1.

United er på femtepladsen i Premier League efter 14 kampe og går nu på pause, mens der er vinter-VM i ørkenstaten Qatar.

Eriksen ikke helt uskyldig

Gæsterne var selv skyld i, at kampen ikke var afgjort meget tidligere. Trods spilovertag og et væld af fine chancer i de første 50 minutter, var det kun Eriksen, der kunne få bolden i nettet, inden Fulham pludselig kontrollerede.

Fulham - Manchester United
Fulham - Manchester UnitedFlashscore

Danskeren var dog ikke helt uskyldig selv. Også han leverede en kæmpe afbrænder, som vi kommer tilbage til. Vi lægger lige ud med scoringen. Manchester United vandt efter et kvarter bolden midt på banen. Christian Eriksen fik bolden og satte med en aflevering fremad et kontraangreb i gang.

Efter et par hurtige afleveringer havnede bolden hos Bruno Fernandes i venstre side af Fulhams felt, hvorfra portugiseren lagde den fladt på tværs til Eriksen, som gled bolden over stregen.

Garnacho stjæler sejr i døende sekunder

United producerede en del chancer, men blandt andre Anthony Martial manglede den sidste skarphed, når det spidsede til. Og lige før pausefløjt kom så Eriksens afbrænder. Han kom løbende i høj fart ind i feltet og fik bolden serveret på et sølvfad, men sendte den forbi mål.

Efter pausen var det Marcus Rashford, der misbrugte en stor mulighed, inden United mistede momentum. Fulham lugtede blod og begyndte at skabe chancer på stribe.

Carlos Vinícius og Tim Ream tvang David De Gea på overarbejde, og få øjeblikke efter sin indskiftning efter en time kom den tidligere United-spiller Daniel James først til et fladt indlæg og udlignede.

Dermed så det ud til, at Eriksens mål blot rakte til et point, men i tredje overtidsminut lagde danskeren bolden perfekt i dybden til unge Alejandro Garnacho, der scorede kampens sidste mål.