Norske Martin Ødegaard sikrer Arsenal stort forspring ved VM-pausen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Norske Martin Ødegaard sikrer Arsenal stort forspring ved VM-pausen

Martin Ødegaard jubler efter scoring mod Wolverhampton.
Martin Ødegaard jubler efter scoring mod Wolverhampton.Profimedia
Premier Leagues førerhold fra Arsenal satte igen tre point på kontoen lørdag aften og lagde yderligere afstand til de nærmeste forfølgere.

Arsenal går på VM-ferie med et komfortabelt forspring på fem point til nærmeste konkurrent i toppen af Premier League. Det står klart efter holdets 2-0-sejr på udebane over Wolverhampton lørdag aften. Tidligere på dagen tabte nærmeste forfølger, Manchester City, overraskende til Brentford.

Arsenal-kaptajn Martin Ødegaard blev matchvinder med to scoringer i kampen mellem ligaens bund og top.

Det første mål blev skabt af Gabriel Jesus og Fabio Vieira ti minutter efter pausen. Efter Vieiras tværaflevering fra baglinjen i venstre side kunne Ødegaard løbe lige ind i bolden og let sende den i nettet.

Vieira var kommet på banen tidligt i kampen i stedet for Granit Xhaka, der tilsyneladende var utilpas og bad om at komme ud.

Savnet af den erfarne schweizer rystede dog ikke Arsenal nævneværdigt mod hjemmeholdet, der efter Nottingham Forests sejr et par timer tidligere var dumpet ned på rækkens sidsteplads.

Wolverhampton-spillerne gjorde det hæderligt, men fik aldrig rigtig lavet ballade foran Arsenals mål. Heller ikke, da de var tvunget frem på banen efter Ødegaards føringsmål.

Også nordmandens anden fuldtræffer et kvarter før tid havde sit udspring fra baglinjen i venstre side.

Bolden blev sendt skråt bagud til Gabriel Martinelli, der måtte se sit skud pareret af Jose Sa. Ødegaard fulgte op og sendte riposten over stregen.

Dermed er nordmanden oppe på seks sæsontræffere i den bedste engelske række og er lidt overraskende sit holds bedste målskytte.

Nu kan han holde ferie sammen med de øvrige i Arsenals trup, der ikke skal spille VM. Arsenal spiller sin næste Premier League-kamp 2. juledag på hjemmebane mod West Ham.