Eller og Colorado vinder tæt opgør på en dag hvor målene haglede ind i NHL

Ovechkin var tilbage for Caps
Ovechkin var tilbage for CapsGetty Images via AFP
Der skulle straffeslag til to gange i nat, hvor der også var tumult mellem to målmænd

Toronto Maple Leafs - Colorado Avalanche 1-2 (GWS)

Colorado vandt for tredje gang i træk, mens det var andet nederlag i træk for Maple Leafs. Begge mål blev scoret i første periode.

Morgan Reilly bragte tidligt værterne på 1-0, mens topscorer Mikko Rantanen udlignede for Avalanche.

Lars Eller var vanen tro med for gæsterne og var sat ind som center i 3.kæden. Eller fik næsten 16 minutter på isen og havde to skud på mål.

I straffeslagene formåede Toronto ikke at score og så kunne Nathan MacKinnon afgøre kampen til Colorados fordel.

Med de to point rykkede Colorado lidt tættere på toppen i deres division. Torornto ligger stadig nummer to i deres division, hvor det virker urealistisk at hente bomstærke Boston Bruins.

Washington Capitals - Buffalo Sabres 5-4 (GWS)

Der skulle også straffeslag til i hovedstaden for at finde en vinder. Det var der intet der tydede på efter 1. periode, hvor Buffalo havde taget teten med en 3-1 føring.

Washington havde igen Alexander Ovechkin med og han fik sat et mål og en assist på tavlen.

2. periode bød ikke på scoringer og så lignede det en kærkommen sejr til Buffalo.

Hvor det var 3-1 til Buffalo efter første periode, så vandt hjemmeholdet 3. periode med samme cifre. Det sidste mål sat ind i powerplay af Tom Wilson, der udlignede til 4-4 sent i 3. periode.

I straffeslagene scorede Washington på deres to første og da Buffalo ikke scorede på deres, var kampen afgjort.

St. Louis Blues - Minnesota Wild 5-8

13 mål blev det til, i en hockeykamp der havde det hele. Mange mål, hattrick og slåskampe for blot at nævne nogle af tingene.

Det startede ellers fint for St. Louis, der var foran med 3-1 efter 20 minutter. Tre af de fire mål var scoringer i powerplay.

Tre mål på to minutter i 2. periode vendte kampen på hovedet. Minnesota gik fra 1-3 til 4-3, inden Pavel Buchnevic udlignede med sit andet mål til 4-4. Endnu en powerplayscoring til Minnesota gav dem føringen, inden der forekom en sjældenhed på isen.

De to målvogtere, Jordan Binnington og Marc-Andre Fleury fik en lille svingom, hvilket kostede førstnævnte videre deltagelse.

Gæsterne benyttede efterdønninger af målmandsbyttet til at øge til 6-4. To yderligere scoringer til Minnesota i 3. periode lukkede kampen, hvor Pavel Buchnevich til sidst fik fuldendt sit hattrick.

Anaheim Ducks - New York Islanders 3-6

Ikke nær som målrigt som i St. Louis, men igen var det det tabende mandskab der kom bedst fra start. Anaheim var foran 2-1 efter 1. periode

Ducks har ikke vundet over Islanders siden 2019 og det kom gæsterne måske i tanke om i 2. periode. To scoringer vendte opgøret til gæsternes fordel, der var foran med 3-2 inden de sidste 20 minutter.

Tre mål på 10 minutter til Islanders slukkede hjemmeholdets drømme om comeback. Så betød det mindre, at veteranen Kevin Shattenkirk mod slutningen reducerede til 6-3 med sit andet mål.