Dybt deprimeret brasiliansk Spurs-stjerne ville opgive karrieren: Psykologer reddede mit liv

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Dybt deprimeret brasiliansk Spurs-stjerne ville opgive karrieren: Psykologer reddede mit liv

Brasilain
BrasilainProfimedia
Tottenhams brasilianske landsholdsspiller var præget af en depression og ønskede at opgive sin karriere efter VM i Qatar. Det fortæller han i et interview med ESPN Brazil.

Richarlison sagde, at han søgte psykologisk hjælp efter turneringen og sagde, at det var "det bedste han havde gjort i sit liv."

"Før jeg gik til træning, ville jeg hjem, jeg ville tilbage til mit værelse, fordi jeg ikke ved, hvad der gik gennem mit hoved," sagde Richarlison til ESPN Brasil. "Jeg opsøgte endda min far, og fortalte at jeg ville give op."

Den 26-årige sluttede som Brasiliens førende målscorer i Qatar med tre mål i fire kampe, selvom landet blev slået ud  i kvartfinalen efter et nederlag i straffesparkskonkurrence mod Kroatien.

Brasiliens eliminering ved VM-kvartfinalen var et hårdt slag for Richarlison, som kort efter turneringen sagde, at det var "værre end at miste et familiemedlem" og beskrev det enorme pres ved at bære Brasiliens nr. 9-trøje.

"Jeg havde lige spillet i et verdensmesterskab, mand, på mit højeste niveau" fortsatte Richarlison. "Jeg var ved at nå min grænse, jeg vil ikke tale om at begå selvmord, men jeg var i en depression og jeg ville give op.#

Efter VM virkede det som om, det hele faldt fra hinanden.

"Jeg tror, ​​at terapeuten, om jeg kan lide det eller ej, reddede mig, reddede mit liv."

"I dag kan jeg sige, søg en psykolog, hvis du har brug for en psykolog, så søg en, for det er god for dig at åbne op. I dag kom en (psykolog) for at takke mig for tage dette til fodboldens verden, til verden, uden for banen også, fordi det er meget vigtigt, og uanset om vi kan lide det eller ej, redder det liv.

"Jeg havde den her fordom før, jeg troede, det var noget pjat, jeg troede, jeg var skør. I min familie er der folk, der tror, ​​at alle, der går til psykolog er skøre, de tror, ​​de er sindssyge. Men jeg opdagede noget, og syntes, det var vidunderligt. Det bedste, virkelig den bedste opdagelse, jeg har gjort haft i mit liv."

Angriberen gennemførte en transfer på £60 millioner ($75,7 millioner) fra Everton til Spurs i juli 2022.

I september afslørede Richarlison at han havde haft en "turbulent tid udenfor banen", efter at han blev set grædende på bænken efter at være blevet udskiftet under Brasiliens 5-1-sejr over Bolívia.

Omtaler