Dusan Vlahovic bragte Juventus tilbage på sejrssporet

Dusan Vlahovic og hans zebrastribede kammerater i jubel
Dusan Vlahovic og hans zebrastribede kammerater i jubelANDREAS SOLARO/AFP
Juventus var ifølge træner Massimiliano Allegri nedrykningstruet inden tirsdagens Serie A-kamp mod Salernitana.

Men efter en stensikker 3-0-sejr må man konstatere, at trænerens noget dramatiske udmelding er blevet modereret en hel del.

For selv om storklubben har fået fratrukket 15 point efter skrivebordsfusk, ligner den hverken i tabellen eller på banen en nedrykker.

Det skyldes også, at Allegri nu atter råder over den serbiske angrebsstjerne Dusan Vlahovic, der omsider er kommet sig over den skade, han slæbte med hjem fra VM i Qatar.

Mod Salernitana scorede Vlahovic to af sit holds tre mål og ligner en klar forstærkning, hvis han kan holde sig fri af skader i foråret.

Efter 26 minutter bragte han Juventus foran på straffespark. Kort inde i anden halvleg øgede han til 3-0, da han udnyttede en dyb stikning fra Nicolo Fagioli.

Vlahovic var også impliceret i 2-0-scoringen umiddelbart før pausen. Efter hans kiksede afslutning endte bolden hos landsmanden Filip Kostic, der hårdt presset prikkede den over stregen.

Sejren var Juventus' første i ligaen siden 7. januar.

Holdet rykker op på tiendepladsen og har 12 point ned til Verona under nedrykningsstregen.