De hurtigste nyheder og resultater. Vi lancerer Flashscore News!

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

De hurtigste nyheder og resultater. Vi lancerer Flashscore News!

De hurtigste nyheder og resultater. Vi lancerer Flashscore News!
De hurtigste nyheder og resultater. Vi lancerer Flashscore News!Flashscore
I 16 år har du været vant til at søge i Flashscore efter live resultater, tabeller og statistikker på tværs af alle dine yndlingssportsgrene. Selvom vi elsker tal, er vores ambition at dække sportens verden i sin helhed. Det er derfor, vi er begejstrede for at introducere Flashscore News: en ny tjeneste, der sammen med vores data vil give dig den mest detaljerede sportsdækning i verden.

Flashscore News udvider dækningen af de sportsgrene, vi har i vores "resultat"-sektion, men tilføjer også yderligere dækning af de sportsgrene, der betyder noget for dig.

Du kan se frem til originale artikler, meninger, analyser og interviews fra nogle af sportens største aktører og det er kun begyndelsen. I de kommende måneder vil vi tilføje video og infografik, og vi planlægger også at linke flere artikler til specifikke kampe og  konkurrencer for at give dig den dækning, som enhver sportsfan fortjener. 

I første fase trækker vi på de agentur-ressourcer, som vi har indgået samarbejde med til dette formål. Det er velrenommerede nyhedsbureauer som AFP, Reuters, Ritzau og andre.

"Sportsfans vil have alt på ét sted, inkl. lyd-og videoindhold"

"Vi vil fokusere på de mest populære sportsgrene anført af fodbold og tennis" forklarer Alan Zaruba, nyhedschef for Livesport, der er Flashscore´s datterselskab. "En væsentlig del vil være vores eget originale indhold i form af interviews eller kommentarer. På lang sigt ønsker vi, at bygge en omfattende sports-informationstjeneste, hvor sportsfans vil have alt på ét sted, inkl. lyd-og videoindhold", tilføjer han

Sportsnyhedstjenesten er i øjeblikket i pilotdrift og kan udelukkende findes på websitet Flashscore.dk. En plan om at tilføje den til Android- og iOS apps i de kommende måneder er undervejs og planlægges at blive lanceret i den nærmeste fremtid.

Sørg for at hooke dig op til Flashscore.dk til det næste kapitel på vores rejse og giv os feedback på de sociale medier, hvad du gerne ser på vores nyhedsside.

Vi glæder os til at se dig, rigtig god fornøjelse!