Flere danske spillere ærgrer sig over en VM-slutrunde uden Karim Benzema

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Flere danske spillere ærgrer sig over en VM-slutrunde uden Karim Benzema

Yussuf Poulsen føler med Karim Benzema og Leipzig-kammeraten Nkunku.
Yussuf Poulsen føler med Karim Benzema og Leipzig-kammeraten Nkunku.Profimedia
Frankrig har inden for den seneste uge måttet sige farvel til både Christopher Nkunku og Karim Benzema. Flere af de danske spillere er ærgerlige på franskmændenes vegne.

Det kan umiddelbart ligne en fordel for det danske fodboldlandshold, at gruppemodstanderen Frankrig må undvære verdens bedste fodboldspiller, Karim Benzema, går de danske VM-spillere ikke rundt med armene over hovedet efter at have hørt om stjernens afbud.

For med lårskaden til Benzema mister VM også en stor profil, der havde fortjent at være med. Sådan lyder det fra forsvarsspilleren Victor Nelsson, der selv spillede over for Benzema, da Danmark vandt 2-1 i Paris i juni.

"VM fortjener de bedste spillere."

"Det er ærgerligt for Benzema. Han har vundet Ballon d'Or, så alt andet lige er det også en lille svaghed for Frankrig, og det kan være en god ting for os. Men jeg synes, det er ærgerligt, at han ikke er med, for det fortjener han, siger Victor Nelsson før søndagens landsholdstræning i Qatar."

Den opfattelse er Yussuf Poulsen enig.

"Det er ærgerligt for turneringen, at verdens bedste fodboldspiller ikke får lov til at spille. Sådan en ting sker desværre, og Frankrig vandt stadigvæk VM uden Benzema sidste gang, og de har stadigvæk et meget stærkt hold."

"Frankrig kan stille mange hold, som ville være i betragtning til at vinde VM", siger Yussuf Poulsen.

Forud for VM-slutrunden har en anden af Frankrigs formstærke spillere meldt afbud. Yussuf Poulsens holdkammerat Christopher Nkunku er ligeledes forhindret i at deltage i slutrunden. Yussuf Poulsen føler med sin gode ven.

"Jeg har været i kontakt med ham, og det er pisse hamrende synd for ham. Det skulle være hans første slutrunde, og han har været helt vildt god i halvandet år for Leipzig, og jeg begræder, at han ikke er med."

"Jeg har snakket med ham, og han er rigtig nede over det", siger Yussuf Poulsen og fortæller om deres personlige relation:

"Vi sidder tæt på hinanden i omklædningsrummet, og han er en rigtig god fyr, og vores børn går i samme institution", siger danskeren.

Op til 24 timer før et holds første VM-kamp, kan der skiftes ud i truppen i tilfælde af skader. Danmark har foreløbig ikke været tvunget til udskiftning inden tirsdagens VM-premiere mod Tunesien.