Chok for Frankrig - Karim Benzema misser VM-slutrunden med en lårskade

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Chok for Frankrig - Karim Benzema misser VM-slutrunden med en lårskade

Chok for Frankrig - Karim Benzema misser VM-slutrunden med en lårskade
Chok for Frankrig - Karim Benzema misser VM-slutrunden med en lårskadeProfimedia
Verdensmesterskaberne i fodbold bliver uden verdens bedste fodboldspiller. Frankrig må nemlig se bort fra Karim Benzema, der er blevet ramt af en skade.

Den franske stjerneangriber Karim Benzema har pådraget sig en skade i venstre lår og misser dermed VM i Qatar. Det står klart, efter at han er blevet undersøgt på et hospital i hovedstaden Doha.

Det oplyser Frankrigs Fodboldforbund (FFF) i en erklæring sent lørdag aften.

I en erklæring fra forbundet lyder det, at det vil tage Benzema tre uger at komme sig. VM begynder søndag.

"Han blev tvunget til at afbryde holdtræningen, da han havde smerter i musklen i venstre lår. Han fik en MR-skanning på et hospital i Doha, og den bekræftede desværre en lårbensskade, som vil kræve en restitutionsperiode på tre uger", oplyser FFF.

Efter samtaler med landsholdslæge Franck Le Gall og Benzema selv bekræfter også landstræner Didier Deschamps, at den 34-årige angriber er ude af VM.

"Jeg er ekstremt ked af det på vegne af Karim, som havde dette VM som et stort mål. Men til trods for dette slag har jeg fuld tillid til holdet. Vi vil gøre alt for at imødekomme den store udfordring, der venter forude", udtaler Deschamps.

Selv skriver Benzema i et opslag på Twitter, at han er nødt til først og fremmest at tænke på holdet.

"Jeg har aldrig nogensinde i mit liv givet op, men i aften er jeg nødt til at tænke på holdet, som jeg altid har gjort", skriver han.

Den franske angrebsstjerne fortæller videre, at han er kommet frem til, at han er nødt til at overlade sin plads på holdet til en anden.

"Fornuften fortæller mig, at jeg skal overlade min plads til en, som kan hjælpe vores hold til et fantastisk VM", skriver han.

Nyheden om den franske angriber kommer, efter at Benzema tidligere lørdag udgik fra træning med en skade.

Den stærke Real Madrid-angriber, der i oktober modtog Ballon d'Or-prisen, som gives til verdens bedste fodboldspiller, har i forvejen døjet med en skade i låret op til verdensmesterskaberne i Qatar.

I Real Madrids seneste seks kampe har Benzema kun været på banen i en enkelt i cirka 30 minutter.

Lørdagens træning var Benzemas første med sine holdkammerater, siden det franske VM-hold blev samlet forud for turneringen.

Frankrig, der er forsvarende verdensmester, er i samme gruppe som Danmark og spiller tirsdag sin første kamp mod Australien. Frankrig og Danmark møder hinanden lørdag.

Det danske landshold undgår derfor at møde den dygtige angriber, som tilbage i juni scorede mod Danmark i danskernes 2-1-sejr på Stade de France.

Det franske VM-hold har allerede mistet én angriber til en skade i denne uge. Tirsdag blev Christopher Nkunku også skadet under træning. Det kostede RB Leipzig-spilleren VM-deltagelsen.

Derudover må "Les Bleus" også undvære midtbaneprofiler som Paul Pogba og N'Golo Kante samt forsvarsspilleren Presnel Kimpembe.