Coventry-træner ser frem til FA Cup-kamp mod Wolves: Man får meget få chancer som denne

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Coventry-træner ser frem til FA Cup-kamp mod Wolves: Man får meget få chancer som denne

Victor Torp er i spil til kampen mod Wolverhampton.
Victor Torp er i spil til kampen mod Wolverhampton.CATHERINE IVILL/GETTY IMAGES EUROPE/Getty Images via AFP
Coventry har nået kvartfinalen i denne sæsons udgave af FA Cuppen, og de jagter en overraskelse lørdag mod Wolverhampton.

Pokalturneringer er altid hjemsted for store overraskelser og Coventry har leveret nogle flotte resultater i den prestigefulde pokalturnering, selvom de ikke for alvor har mødt hård modstand i FA Cuppen indtil videre, så kommer de til det nu. 

Coventry-træner, Mark Robins, glæder sig afsindigt meget til den svære opgave på Molineux, hvor Wolverhampton venter. 

"Det er en fantastisk kamp. Man får meget få muligheder for at spille i kampe som denne i løbet af sin karriere, så man må få det bedste ud af det og arbejde så hårdt, man kan, som vi altid gør, for at forsøge at klare os igennem." Fortæller Mark Robins til Coventrys egen hjemmeside og fortsætter:

"Det er en svær opgave, selvom Wolves har mange skader. De har så meget kvalitet, og vi må bare håbe, at vi kan spille godt nok til at få et godt resultat for dem selv og gå videre."

Der er chance for, at der kommer dansk islæt på banen i løbet af kampen. Danske Victor Torp spiller til daglig i Coventry, og han har døjet med en lille skade i løbet af ugen, men Mark Robins har meldt ud, at den danske offensivspiller har trænet.