Victor Torp debuterer for Coventry med vidundermål

Torp sender sit krydsermissil afsted.
Torp sender sit krydsermissil afsted.Profimedia
Det tidligere FC Midtjylland-talent Victor Torp skiftede tidligere på måneden fra norske Sarpsborg til engelske Coventry, og fredag fik han debut med manér.

Midtbanespilleren er kendt for sit kraftfulde spark, og det viste han frem lige før pausen i FA Cup-kampen mod Sheffield Wednesday.

Lige før pausen fik midtbanespilleren bolden midt på modstanderens banehalvdel, hvorfra han fik frit spil til at drible mod mål.

Da han havde bevæget sig et par meter, kiggede han mod netmaskerne og sendte så kanonkuglen afsted fra stor afstand.

Han ramte den så rent og med så stor kraft, at den knækkede i luften, og Sheffield Wednesday-keeper Pierce Charles havde ikke den mindste chance for at nå op i hjørnet, hvor bolden krydsede stregen og fik nettet til at blafre.

Målet sørgede for en Coventry-føring på 1-0, men det var ikke nok til sejr. Sheffield Wednesday udlignede, og nu skal de to mødes i et nyt opgør om avancement til ottendedelsfinalen.

Coventry frister til daglig en tilværelse i den næstbedste engelske række, Championship.

Victor Torp er kommet til klubben, efter at han i 2023 spillede en stor rolle hos norske Sarpsborg.

Han er et produkt af FC Midtjyllands akademi, men gennembruddet udeblev. I en tidlig alder var han ellers udråbt som et stort talent.

FC Midtjylland forsøgte sig med udlejninger til klubber som FC Fredericia, Lyngby Boldklub og belgiske Kortrijk for at forløse talentet, inden han i 2022 skiftede permanent til Sarpsborg.