Chok for målløse Norge før sidste gruppekamp: Stjernespiller skadet

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Chok for målløse Norge før sidste gruppekamp: Stjernespiller skadet

Ada Hegerberg i aktion i den første kamp mod New Zealand
Ada Hegerberg i aktion i den første kamp mod New Zealand AFP
Det norske landshold står med ryggen mod muren efter at de for fjerde slutrunde-kamp i træk i formåede at finde netmaskerne i deres målløse kamp mod Schweiz tidligere på dagen.

Hvad værre var for nodmændene at de fik deres absolutte stjernespiller, Ada Hegerberg, der flere gange er blevet kåret til Verdens bedste kvindelige spiller, skadet kort før kampstart.

Ada Hegerberg var i startopstillingen for det norske hold. Hun gik ud af spillertunnelen med holdet, linede op  nationalsangen og var derefter klar til den sidste peptalk før kampen.

Men kort efter gik hun målrettet fra banen, inden nyheden kom om, at hun var blevet skadet i opvarmningen.

Schweiz - Norge
Schweiz - NorgeOpta by Perform

"Der var en acceleration lige før kick-off, som fik mig til at mærke noget. Det betød, at jeg ikke ville risikere noget", sagde Hegerberg til Viaplay efter kampen ifølge vg.no.

Selve kampen endte med ét point til Norge, der ligger sidst i deres gruppe, og nu er tvunget til at vinde deres sidste kamp mod Fillipinerne.

"Jeg ville ønske, jeg kunne bidrage, men jeg synes, pigerne arbejder hårdt. Vi mangler det sidste, som vi har brug for og fortjener, sagde Hegerberg. 

Hegerberg er usikker på, om hun bliver klar til søndag.

"Vi kommer til at vurdere det her forsigtigt fremadrettet. Som altid er jeg optimist", sagde superangriberen.