Brøndbys mesterskabschancer forværret: Må undvære offensiv profil i flere uger

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Brøndbys mesterskabschancer forværret: Må undvære offensiv profil i flere uger
Mathias Kvistgaarden er muligvis ude resten af sæsonen.
Mathias Kvistgaarden er muligvis ude resten af sæsonen.Profimedia
Brøndby er en af de klubber, der jagter det danske mesterskab, men vestegnsklubben må i de kommende uger se bort fra det offensive stortalent Mathias Kvistgaarden.

Der er tæt trafrik i toppen af Superligaen, hvor hele fire hold byder sig til i mesterskabskampen. Lige nu er det Brøndby, der topper tabellen og jagter klubbens 12. mesterskab. 

En af de spillere, der har været en bærende kraft for de blå/gule, er den 22-årige angriber Mathias Kvistgaarden. Angriberen har i denne sæson bidraget med otte mål og fem oplæg. Han scorede blandt andet et vigtigt mål i Parken, da Brøndby hentede en 2-1-sejr over rivalerne fra FC København

Kvistgaarden har dog døjet med lidt skader siden årsskiftet, og nu kan han se frem til en længere pause. I et opslag på mediet X skriver Brøndby nemlig, at den talentfulde angriber skal have foretaget en mindre operation i knæet, hvilket kan holde ham ude i op til seks uger.

Derfor kan den eftertragtede målmager ende med slet ikke at komme i aktion igen i mesterskabsspillet.

Mathias Kvistgaarden var med til at vinde mesterskabet med Brøndby i 2020/2021-sæsonen, hvor han dog blot var involveret i to kampe. Han har dog mere eller mindre siden da været fast mand på Brøndby-holdet.