Flashscores Top 40 NBA-spillere, du skal holde øje med i denne sæson: Nummer 20-11

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Flashscores Top 40 NBA-spillere, du skal holde øje med i denne sæson: Nummer 20-11
Er det sidste chance for Kawhi Leonard?
Er det sidste chance for Kawhi Leonard?
AFP
Frem til sæsonstart vil Flashscore give dig en liste over de 40 bedste spillere, du skal holde øje med i den kommende NBA-sæson. Dette er den tredje del, og før vi ser på top 10-spillerne, lad os tage et kig på dem, der er tæt på toppen af spillet fra 20-11.

20: Tyrese Haliburton (Indiana Pacers)

Han var en af sidste sæsons store åbenbaringer, og man forventede, at han ville blive god, men ikke god. Han var næsten en enmandshær for Pacers, som ikke havde de store mål for sæsonen, men han fik sit hold til at starte godt ud og fik en All-Star-nominering, før han sluttede sæsonen på sidelinjen. Men som vi har set med Team USA, er han i god form, og vi vil gerne vide, hvor langt han kan gå, og hvor langt han kan føre sit hold, nemlig til slutspillet. Det vil være en stor præstation for en spiller, der ikke var i top-10 i draften.

2022/2023 gennemsnit pr. kamp: 20,7 point, 10,4 assists, 49% skud, 40% tre-pointere

Sæsonmål: 25 point, 11 assists, MIP-kandidat

19: Paul George (Los Angeles Clippers)

'PG-13', som de kalder ham, er still going strong som 33-årig. Ganske vist skulle man tro, at George ville være i karrierens efterår, men hans fravær i sidste sæsons slutspil på grund af en skade var til at mærke for Clippers. Der er da heller ikke en finger at sætte på hans individuelle præstationer. Han gør stadig en forskel, og dette år er afgørende for hans holds projekt med en aldrende trup og stadig ingen NBA-ring i udsigt. Han bliver nødt til at retfærdiggøre sin status og sin kontrakt, og han er i stand til at gøre netop det.

2022/2023 gennemsnit pr. kamp: 23,8 point, 45,7 % skud, 37,1 % tre-pointere

Sæsonmål: 25 point, lederskab, slutspilsplads

18: Kyrie Irving (Dallas Mavericks)

Ah, Kyrie Irving... Et unikt talent med en uforudsigelig attitude. Og de sidste par år - lige i hans bedste alder - har han været skæmmet af en række tvivlsomme karrierevalg. Denne sommer forsøgte han dog at bevare kontinuiteten ved at blive i Dallas. Og vi begynder at tro, at det denne gang måske er det rigtige valg. På papiret er hans partnerskab med Luka Doncic frygtindgydende, og hvis alt andet klikker, får vi måske endelig "Onkel Drew" at se fra sin bedste side. Her håber vi det.

2022/2023 gennemsnit pr. kamp: 27,1 point, 49,4 % skud, 37,9 % tre-pointere

Sæsonmål: 28 point, 8 assists, en sæson uden dramaer

17: Trae Young (Atlanta Hawks)

Her er endnu en, der har meget at leve op til. 'Ice Trae' er ved at få et ry som en trænerdræber i stedet for at fortsætte med at udvikle sin karriere. De sidste to år har været gennemsnitlige for holdet, men individuelt har han altid været fremragende. Det er derfor på sit holds resultater, at han vil blive bedømt i denne sæson, med andre ord på sine lederegenskaber, da hans kvaliteter som spiller allerede står klart for enhver.

2022/2023 gennemsnit pr. kamp: 26,2 point, 10,2 assists, 42,9% skud, 33,5% tre-pointere

Sæsonmål: 28 point, 11 assists, føre Hawks til top seks i øst.

Kan Young blive den bedste passer i ligaen i denne sæson?
AFP

16: Donovan Mitchell (Cleveland Cavaliers)

Hans skifte til Cleveland ændrede intet, 'Spida' er stadig en af de bedste forwards i ligaen. Men problemet kom for ham i slutspillet, da Cavs blev overmatchet på trods af hjemmebanefordelen. Holdet har kvalitet og bredde, men det har brug for en rigtig leder. Tiden er inde til, at Mitchell bliver en superstjerne, og han er nødt til at tage kontrol over Cavs uden at forsømme sin rolle som den vigtigste leverandør af point.

2022/2023 gennemsnit pr. kamp: 28,3 point, 48,4 % skud, 38,6 % tre-pointere

Sæsonmål: 30 point, lederskab, hjemmebanefordel i slutspillet

15: Damian Lillard (Milwaukee Bucks)

Kort sagt - sæsonens handel. Efter at have bedt om at blive solgt til Miami, landede 'Dame Dolla' i Milwaukee, hvor han danner ligaens mest skræmmende duo, i hvert fald på papiret, med en vis græker. Det eneste, der er tilbage, er at få dette partnerskab til at fungere til fulde på banen, for vi har set mange fristende kombinationer ende i fiasko. Talentet er uomtvisteligt, men Lillard skal tage det sidste, sværeste skridt, det, der fører til titlen, og passe ind på et hold, der ikke er dit eget.

2022/2023 gennemsnit pr. kamp: 32,2 point, 7,3 assists, 46,3 % skud, 37,1 % tre-pointere

Sæsonmål: at træde til som sidekick, 30 point, 10 assists

14: Jamal Murray (Denver Nuggets)

Efter 18 måneders fravær kom canadieren endelig tilbage på banen i sidste sæson, og det var med stor succes. Slutspillet var utroligt for ham og Denver med stadig mere imponerende præstationer, der resulterede i NBA-titlen. Nu tilhører han eliten, og den plads skal han cementere med kvalitetspræstationer i hele den regulære sæson, selvom det er i slutspillet, at han forventes at brillere.

2022/2023 gennemsnit pr. kamp: 20 point, 6,2 assists, 45,4 % skud, 39,8 % tre-pointere

Sæsonmål: 25 point, 8 assists

Vil vi se den samme Jamal Murray i grundspillet som i slutspillet?
AFP

13: Shai Gilgeous-Alexander (Oklahoma City Thunder)

Den eksplosion, vi havde ventet på, skete endelig. SGA er blevet NBA's darling og bekræfter de løfter, han har vist så mange gange, siden han blev draftet. Er den svære del begyndt? Muligvis, når man tænker på, at Oklahoma var en kamp fra at nå slutspillet sidste sæson. At blive en leder efter at være blevet en stjerne, det er en mission for denne meget talentfulde spiller.

2022/2023 gennemsnit: 31,4 point, 51% skud, 34,5% tre-pointere

Sæsonmål: 33 point, kvalifikation til slutspillet

12: Devin Booker (Phoenix Suns)

Han kunne have været i top-10, og han vil uden tvivl være der næste år, hvis han fortsætter sin udvikling som leder af Suns' skræmmende gode 'Big Three'. Frem for alt skal de skabe resultater, for med så meget talent til rådighed er Phoenix nødt til at få succes i denne sæson. Den forventning skyldes især deres bagkæde, som har fået en ny dimension og nu skal vinde titler eller i det mindste én.

2022/2023 gennemsnit pr. kamp: 27,8 point, 49,4 % skud, 35,1 % tre-pointere

Sæsonmål: 30 point, forbedret playmaking, blive en franchise-spiller

11: Kawhi Leonard (Los Angeles Clippers)

Utvivlsomt den sidste virkelig vanskelige sag på denne liste. 'The Klaw' er ved at tage hul på sin femte sæson med Clippers, og indtil videre er det ikke, hvad man forventede, da han ankom. Spilleren selv, når han er på banen, er stadig en suveræn og en af de bedste tovejsspillere i ligaen. Men det er ikke længere nok. Vi venter på at se 2019-versionen af Kawhi igen. Vi tror, han er i stand til at finde samme høje niveau igen.

2022/2023 gennemsnit pr. kamp: 23,8 point, 51,2 % skud, 41,6 % tre-pointere

Sæsonmål: 26 point, MVP-kandidat