Badmintonspilleren Line Christophersen vil ramme topspiller med sit tempo

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Badmintonspilleren Line Christophersen vil ramme topspiller med sit tempo

Line Christophersen vil prøve at spille sit eget spil imod storfavorit.
Line Christophersen vil prøve at spille sit eget spil imod storfavorit.Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix
29-årige Tai Tzu Ying har vundet All England og Indonesia Open to gange hver, Asian Games, Asian Championships tre gange, sæsonfinalen og hentet sølv ved både VM og OL.

Med andre ord er det en af verdens absolut bedste damesinglespillere, der står på den anden side af nettet, når danske Line Christophersen onsdag i Royal Arena skal jagte en plads i tredje runde.

De to spillere mødte hinanden for første og hidtil eneste gang i Singapore i sidste måned, hvor det blev til et hæderligt nederlag på 15-21, 12-21 for den 23-årige dansker.

Kampen viste, at Christophersen fortsat har et stykke vej op til de allerbedste, men hun fandt også ud af, at hun har våben, som kan ramme alle modstandere.

"I første sæt fik jeg spillet nogle gode dueller mod hende og fik også presset hende til tider. Det var en fin kamp, som har givet mig en god idé om, hvad jeg kommer ind til," siger Line Christophersen.

"Mit tempo kan godt være farligt for mine modstandere, og hvis jeg kan komme ind og få mit angreb med, så kan det blive godt. Hun må ikke få lov til at ligge og styre for meget og spille sine maskeringer."

Danskeren kom fint fra start med en uproblematisk sejr over peruaneren Ines Lucia Castillo Salazar tirsdag.

Lidt koncentrationssvigt i perioder undervejs gav den underlegne modstander 15 point i begge sæt. Men Christophersen lover, at der ikke bliver problemer med koncentrationen onsdag.

"Der ved jeg, at der kommer ren kvalitet, så der skal mit fokus nok være mere skærpet. Der kommer kun gode slag, så der er det med at være klar," lover hun.

"Jeg tror på det. Det skal jeg, når jeg går ind på banen. Hvis jeg rammer den godt, og hun måske bliver lidt nervøs, så kan der være muligheder."