Nyt dansk nederlag efterlader Blichfeldt alene i damesingle

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Nyt dansk nederlag efterlader Blichfeldt alene i damesingle

Trods en fin indsats er Line Kjærsfeldt færdig ved VM
Trods en fin indsats er Line Kjærsfeldt færdig ved VMIda Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Selv om Line Kjærsfeldt tog et sæt, røg både hun og Line Christophersen ud i anden runde ved VM onsdag

Både Line Kjærsfeldt og Line Christophersen var på svære opgaver i anden runde ved VM, og selv om førstnævnte spillede godt og tog et sæt, blev det til to danske nederlag.

Dermed er Mia Blichfeldt eneste tilbageværende dansker i damesingle i Royal Arena. Christophersen tabte 16-21, 13-21 til fjerdeseedede Tai Tzu Ying, mens Kjærsfeldt tabte med 13-21, 21-14, 14-21 til kineseren Han Yue.

Line Kjærsfeldt havde det svært i første sæt, hvor den niendeseedede kineser alt for let fik lov til at få overtaget i duellerne.

Kjærsfeldt manglede løsningerne til at komme ind og gøre sig gældende, og derfor kom hun hurtigt så langt bagud, at tankerne givetvis allerede var på andet sæt.

Det gav sikker kinesisk sætsejr på 21-13.

Noget tydede også på, at der var medvind i på den side, danskeren havde i første sæt. Det så man også i Rasmus Gemkes kamp forinden.

Han Yue havde svært ved at styre tempoet, og det gav tiltrængte lette point for Kjærsfeldt, som tidligt åbnede en komfortabel føring.

Hun slap aldrig taget i sættet, og med 21-14 tvang hun kampen ud i et afgørende tredje sæt.

Tilbage på medvindssiden blev det igen svært at spille bagbanen, men fra 3-8 fandt danskeren en vej ud af det og reducerede til 8-9.

Desværre formåede hun ikke at fortsætte de gode takter, selv om hun kom tilbage på modvindssiden korte efter. Hun fik aldrig helt kontakt med Han Yue, som sikkert hjemtog tredje sæt.