Lykkelig dansk herre-double efter semifinale-billet til VM: Vi gør det til UG

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Lykkelig dansk herre-double efter semifinale-billet til VM: Vi gør det til UG

Lykkelig dansk herre-double efter semifinale-billet til VM: Vi gør det til UG
Lykkelig dansk herre-double efter semifinale-billet til VM: Vi gør det til UGMads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Den danske herre-double Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen, flåede taget af Royal Arena, med en fremragende sejr over den indiske double med Satwiksairaj Rankireddy og Chirag Shetty.

Med sejren er danskerne nu klar til lørdagens semifinaler. En status der efter kampen blev anerkendt af de slagne indere.

”Vi ville ønske vi havde haft den opbakning. De spillede godt og fortjente at vinde”, siger inderne samstemmende efter kampen.

Glæden over at have booket en plads en semifinalen stod også malet i ansigterne på Astrup og Skaarup i mixed-zone efter sejren.

”Det var fuldstændigt vanvittigt. Vi må næsten beskrive det som magisk. Det er sådan helt oppe på håndboldfinale hvor Mikkel Hansen sætter en op i hjørnet rundt om forsvaret. Det var fuldstændigt latterligt fedt”, siger Skaarup om den oplevelser han og Kim Astrup netop havde haft.

”Det bliver fuldstændigt vanvittigt. Det kan ikke blive vildere end det. Publikum kan nok ikke blive vildere, men det skal da komme an på en prøve i morgen”, sagde parret nærmest i munden på hinanden, til Flashscore efter kampen, om udsigten til at skulle spille VM-semifinale lørdag

Parret har spillet en strålende turnering og har slået flere stærke par. Det giver en god portion selvtillid i det danske par, der ikke helt er klar over hvorfor det kører så godt.

”Jeg ved ikke. Vi må ligge et rimeligt godt pres på dem. De føler sig stressede over vi spiller hurtigt og står langt fremme. Nogle gange tager vi styrthjelm på og bliver pløkket ned, af to af de hårdest skydende spillere i verden. Det er den slags mod der kræves for at vinde de store kampe, så det bliver vi ved med”, siger Kim Astrup.

Parret er helt på det rene med, at det også handler om at finde det rette spændingsniveau, især også når Royal Arena koger som den gjorde fredag eftermiddag.

”Jeg synes egentlig vi har ret godt styr på det. Det er klart når det bliver tæt, så kommer man op og køre. De er nummer to i verden, så det ville også være mærkeligt hvis vi lukkede den 21-12, 21-12. Vi kan ikke spille bedre end vi gør”, siger Anders Skaarup.

Inderne forsøgte sig også nogle gange med nogle af spillets små tricks, som at binde sko, snakke med dommeren og trække tiden lidt. Det medførte buhen fra det danske hjemmepublikum til stor glæde for især Kim Astrup.

”Det er mega-fedt at tilskuerne buher af dem. Det skal bare komme endnu mere af i morgen. Det er ikke nogen skam at buhe af nogen til sport generelt. Sådan foregår det jo også imod os når vi spiller i Østen”.

I semfinalen venter det tredjeseedede kinesiske par Wang Chang og Liang Wei Keng.