Dansk mixeddouble tager ny thailandsk skalp i Singapore og er klar til semifinale

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Dansk mixeddouble tager ny thailandsk skalp i Singapore og er klar til semifinale

Det går godt for mixdoublen i Singapore.
Det går godt for mixdoublen i Singapore.Profimedia
Torsdag tog mixeddoublen med Mathias Christiansen og Alexandra Bøje en stor skalp ved Singapore Open, da verdensranglistens nummer to, et par fra Thailand, blev nedlagt.

Fredag blev endnu et thailandsk par knækket af de velspillende danskere. Supak Jomkoh og Supissara Paewsampran blev slået med 21-13, 19-21, 21-19.

I lørdagens semifinale venter et par fra Sydkorea, der er seedet som nummer otte.

Danskerne, der er nummer 13 i verden, var hurtigt ude af starthullerne, og med en Mathias Christiansen tæt på sit topniveau var thailænderne chanceløse i første sæt.

Hele vejen var Bøje og Christiansen dominerende, og intet modtræk fra modstanderen bed på det danske par.

Den danske overlegenhed taktisk gav udslag på scoretavlen hele vejen, hvor parret fra Thailand, der er nummer 12 i verden, sakkede længere og længere bagud.

21-13 lød sætsejren på.

Fra starten af andet sæt forsøgte thailænderne at neutralisere den taktiske forskel ved at bringe god gammeldags tju-bang ind i kampen.

Der blev slået på det hele fra især herren Supak Jomkoh, og det fik neutraliseret en del af det taktisk aspekt i kampen. En klar fordel for thailænderne.

Danskerne kom tilbage fra 4-9 i et sæt, som blev tæt hele vejen. Da det skulle afgøres var thailænderne en my skarpere og tog sættet 21-19. Lidt en kold dukkert for danskerne, som ellers var bedst spillende.

De rystede det flot af sig til afgørende sæt, hvor de ved sidebyttet var foran 11-9.

De rykkede også på 16-10 ved især at spille på Supissara Paewsampran, der var klart svageste lidt i den thailandske konstellation.

Tydelige nerver spillede forstyrrende ind på dansk side, men på den anden matchbold lykkedes det at sikre sejren.