QB Mayfield underskriver kontrakt til en værdi af 100 millioner dollars med Buccaneers

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
QB Mayfield underskriver kontrakt til en værdi af 100 millioner dollars med Buccaneers
Mayfield ved den seneste Pro Bowl
Mayfield ved den seneste Pro BowlAFP
Baker Mayfield bliver også quarterback for Tampa Bay Buccaneers i de næste par år. Spilleren og franchiset er blevet enige om en treårig aftale til en værdi af 100 millioner dollars, hvoraf halvdelen er garanteret. Det rapporterer NFL Insider Ian Rapoport på X.

Mayfield udtalte i pressen, at han ville "elske" at blive i Tampa Bay.

"Jeg elsker træner Todd Bowles, jeg føler mig glad her og vil gerne vinde playoff-kampe med dette hold".

I marts 2023 underskrev Mayfield endnu en "bevis det-aftale" på 4 millioner dollars for at erstatte Tom Brady, som vandt én Super Bowl ud af i alt syv i sin karriere med Florida-franchisen.

Ægteskabet mellem Mayfield og Bucs var godt fra starten. Quarterbacken førte sit hold til imponerende sejre, selv i svære udekampeudekampe. I slutningen af sæsonen vandt Tampa Bay fem af sine sidste seks kampe og nåede slutspillet.

I alt kastede Mayfield 28 touchdowns i den regulære sæson, det bedste resultat i hans karriere. I wildcard-runden knuste Bucs Philadelphia Eagles, og i udekampen mod Detroit Lions præsterede han også fint. De tabte dog 31-23, blandt andet på grund af to interceptions.

I 2018 valgte Cleveland Browns Mayfield med det første valg i NFL-draften. Det skabte straks høje forventninger, og i 2020 førte quarterbacken holdet til holdets første slutspilssejr i 26 år.

Senere tradede Browns sig til den meget omdiskuterede Deshaun Watson, og sendte Mayfield til Carolina Panthers. Her vandt quarterbacken én kamp, før han blev fyret og endte hos Los Angeles Rams.

I mellemtiden er Mayfield 28 år og har en touchdown-interception-ratio på 130-74.