Eagles-legende trækker sig tilbage efter 13 sæsoner: Bryder sammen på pressekonference

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Eagles-legende trækker sig tilbage efter 13 sæsoner: Bryder sammen på pressekonference
Den tidligere Philadelphia Eagles-center Jason Kelce
Den tidligere Philadelphia Eagles-center Jason KelceReuters
En tårevædet Jason Kelce (36) meddelte mandag, at han trækker sig tilbage efter 13 sæsoner som center for Philadelphia Eagles.

Den seksdobbelte All-Pro og syvdobbelte Pro Bowl-deltager startede 205 kampe for Eagles, inklusive postseason.

Kelce blev draftet i sjette rundei 2011, vandt Super Bowl LII med Eagles og udviklede sig til en af de mest holdbare, dekorerede og respekterede centere i NFL's historie - og en af ligaens mest passionerede spillere.

Han havde svært ved at holde følelserne tilbage fra starten af mandagens pressekonference i Philadelphia.

"Ikke en god start," sagde Kelce, som gentagne gange kæmpede sig gennem tårerne under en tale, der varede 45 minutter.

"Jeg er blevet spurgt mange gange, hvorfor jeg valgte football - hvad der trak mig til spillet - og jeg har aldrig et svar, der rammer rigtigt," sagde Kelce.

"Den bedste måde, jeg kan forklare det på, er, hvad der drager dig til din yndlingssang ... din yndlingsbog. Det er, hvad den får dig til at føle. Alvoren i den. Intensiteten i det.

"At træde ind på banen var det mest levende og frie, jeg nogensinde havde følt. Der var en følelse med fodbold, ulig nogen anden sport.

"Hårene rejste sig på mine arme. Jeg kunne ramme nogen, løbe rundt som en galning og så få at vide: 'Godt gået'. Jeg elsker fodbold."

Kelce havde ikke misset en start siden uge otte i 2014-sæsonen, en franchise-rekord på 156 kampe i træk i grundspillet. Hans 193 sæsonstarter i karrieren rangerer som nummer to i Eagles' historie efter den mangeårige holdkammerat og defensive end Brandon Graham (195).

Kelce blokerede for LeSean McCoy, der blev NFL-mester i løb i 2013. For nylig var han en drivende kraft i det meget succesfulde "tush push" med quarterback Jalen Hurts i short-yardage og goal-line situationer. Han har spillet for cheftrænerne Andy Reid, Chip Kelly, Doug Pederson og Nick Sirianni.

"Det har altid været et mål for mig at spille hele min karriere i én by," siger Kelce. "Jeg kunne ikke have drømt om en bedre, hvis jeg prøvede."

De fire andre centere i NFL's historie med mindst seks All-Pro-udtagelser er alle i Hall of Fame: Jim Otto, Bulldog Turner, Dermontti Dawson og Jim Ringo.

Kelce er storebror til Kansas City Chiefs ' tight end-stjerne Travis Kelce.

Søskendeparret har en populær podcast, og en tv-karriere er et potentielt næste skridt for Jason Kelce. Ifølge ESPN har "flere" tv-stationer spurgt ham forud for Super Bowl LVIII i Las Vegas.