Alex Sandro med stor sandsynlighed ude af Kroatien-opgør

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Alex Sandro med stor sandsynlighed ude af Kroatien-opgør

Alex Sandro med stor sandsynlighed ude af Kroatien-opgør
Alex Sandro med stor sandsynlighed ude af Kroatien-opgørNELSON ALMEIDA / AFP
Brasiliens primære venstreback, Alex Sandro. er ikke kommet sig helt over sin skade, og er tvivlsom til deres kvartfinale mod Kroatien på fredag, sagde manager Tite på et pressemøde torsdag. Sandro blev skiftet ud i det 86. minut af Brasiliens anden kamp i gruppe G mod Schweiz grundet et problem med venstre hofte.

Han blev udelukket til deres sidste gruppespilskamp med Cameroun og ottendedelsfinalen mod Sydkorea, og ifølge Tite kunne han gå glip af sin tredje kamp i træk på fredag, selvom han formår at træne godt torsdag eftermiddag.

"Alt tyder på, at (Alex Sandro) ikke deltager (i kampen mod Kroatien)," sagde Tite på et pressemøde.

"Han har en anden slags skade (end den ankelskade, Neymar og Danilo pådrog sig). Han mangler stadig at træne den lidt hårdere, det må jeg se på med den medicinske og fysiske afdeling. Det afhænger af, hvordan i eftermiddag forløber."

Angriberen Neymar og forsvarsspilleren Danilo gik begge ud med ankelskader i løbet af Brasiliens indledende 2-0-sejr over Serbien, hvilket betød, at de missede både 1-0-sejren mod schweizerne og 1-0-nederlaget til Cameroun, da træner Tite her roterede sit hold for at holde sine nøglespillere friske .

Begge fik tilladelse til at spille og startede inde i Brasiliens 4-1-tæsk mod Sydkorea i mandags, og ifølge Tite er de nu ved fuldt helbred.

Danilo er igen med stor sandsynlighed at finde i venstre side af forsvaret, hvis Alex Sandro ikke kan spille, da Brasilien ikke har flere venstre backs, hvor Alex Telles er ude af VM på grund af en knæskade mod Cameroun.

"Jeg håber (Alex Sandro) kan træne godt og være tilgængelig," sagde Danilo på et pressemøde. "Jeg føler mig klar, og jeg er tryg ved at spille i alle tre defensive positioner. Jeg tror på, at jeg snart vil spille  centerback som en selvfølge, da jeg føler mig meget tryg ved at spille der i Juventus."

Centerforsvareren Eder Militao, der erstattede Danilo på højre back mod Schweiz og spillede mod Sydkorea i samme rolle, vil sandsynligvis blive i startopstillingen, indtil Sandro er tilbage.