AGF-træner om keeperduel: Jeg har to førstemålmænd

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

AGF-træner om keeperduel: Jeg har to førstemålmænd

AGFs cheftræner Uwe Rösler under superligakampen mellem AGF og Lyngby Boldklub søndag
AGFs cheftræner Uwe Rösler under superligakampen mellem AGF og Lyngby Boldklub søndagBo Amstrup/Ritzau Scanpix
Det er ikke hverdagskost i en fodboldklub at have to førstemålmænd.

Det er dog, ifølge cheftræner Uwe Rösler, situationen i AGF, hvor nordirske Bailey Peacock-Farrell de sidste fem Superliga-kampe har vogtet buret og sendt Jesper Hansen på bænken.

"Lige nu har Bailey pladsen, men derfor kalder jeg det ikke for en nummer et eller to. Jeg har to førstemålmænd lige nu, men det er Bailey, der spiller", siger Uwe Rösler.

Jesper Hansen har de to sidste sæsoner været ubestridt førstevalg i AGF, men efter en uge i Aarhus startede Bailey Peacock-Farrell inde i en kamp mod FC Nordsjælland 31. juli.

Den beslutning om at sende ham på bænken kom som en skuffelse for Jesper Hansen, der dog har håndteret den nye realitet på målmandsposten fortrinligt, fastslår AGF-træneren.

"Jeg er meget glad for hele vores målmandssituation. Jesper Hansen reagerede på en meget god måde, selv om det var en stor skuffelse for ham. Han er fokuseret til træning og presser Bailey til det yderste."

"Bailey var god mod Lyngby og havde en kampafgørende redning, men jeg ser også, hvad Jesper Hansen gør. Han træner godt hver eneste dag og giver ikke op. Han kæmper for trøjen, og det er alt, jeg kan bede om", siger Uwe Rösler.

Søndag hev AGF-mandskabet en snæver 1-0-sejr hjem over Lyngby BK på hjemmebane på mål af topscorer Patrick Mortensen efter få minutter.

Det var dog ikke en walkover for aarhusianerne, der specielt til slut blev presset i bund af et velspillende Lyngby-hold. AGF holdt dog stand og hentede en sejr efter to kampe i træk med uafgjort.

"Det var en hård tilkæmpet 1-0-sejr. Lyngby pressede os godt, og vi spillede ikke fremadrettet nok. Men spillerne skal have ros for at skabe målet og chancer nok til at lukke kampen."

"Til slut gjorde vi det, vi skulle, og det har jeg savnet fra vores side. Den modstandsstyrke har jeg manglet i de sidste kampe, men mod Lyngby viste vi den igen", siger cheftræneren.