AGF jagter alle tre points i Brøndby: Topscorer Vallys tilbage for hjemmeholdet

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

AGF jagter alle tre points i Brøndby: Topscorer Vallys tilbage for hjemmeholdet

AGF jagter alle tre points i Brøndby, der kan glæde sig over at have topscoreren tilbage
AGF jagter alle tre points i Brøndby, der kan glæde sig over at have topscoreren tilbageBo Amstrup/Ritzau Scanpix
Historien er med Brøndby, når de mandag aften byder AGF indenfor. Østjydernes seneste sejr i Brøndby daterer sig tilbage til 2019.

Brøndby kan med en sejr i mandagens kamp hægte sig på topholdet fra FC København, og samtidigt slå et lille hul ned til de nærmeste forfølgere. Gæsterne fra Aarhus har omvendt brug for alle tre points, hvis de skal undgå at hullet op til selvsamme forfølgere ikke bliver alt for stort.

Hjemmeholdet melder om mere end 25.000 solgte billetter, og det glæder østjydernes midtbanekriger Nicolai Poulsen sig til.

”Vi glæder os til kampen. Det bliver en fed kamp - det er det næsten altid, når vi møder Brøndby. De spiller godt i øjeblikket og har fundet en formel, der virker for dem. Men det er så op til os at finde en vej gennem den og finde vores egne styrker frem”, lyder det fra Poulsen til AGFs officielle hjemmeside.

AGF har vundet to Superligakampe i træk, mens Brøndby har vundet tre af deres sidste fire. Begge klubber er også avanceret til kvartfinalen i pokalturneringen, efter sejre over Randers og Ishøj.

Seneste indbyrdes opgør
Seneste indbyrdes opgørFlashscore

Brøndby må undvære venstrekanten Marko Divkovic, der måtte udgå af pokalkampen mod Randers med en skade.

Vestegnsklubben kan dog glæde sig over, at både Daniel Wass og Nicolai Vallys er til rådighed mandag aften. Hos AGF er Frederik Brandhof i karantæne, efter hans udvisning mod slutninge af det intense lokalbrag mod Randers.

Med Vallys tilbage på holdkortet, kommer AGF til skulle fokusere på at vedholde deres defensiv, der har set fornuftig ud i de seneste kampe.

”Så med den gode defensiv vi har, hvor vi har lukket ganske få mål ind i de seneste kampe og fået scoret en del i den anden ende, så har vi værktøjerne og selvtilliden til at få de tre point med hjem til Aarhus”, siger Poulsen efter søndagens træning.

Kampen kan følges direkte i Flashscores Match Centre.