AC Milan lægger ryg til ny skuffelse i pointdeling mod bundhold

AC Milan lægger ryg til ny skuffelse i pointdeling mod bundholdProfimedia
Med mesterskabet uden for rækkevidde jagter AC Milan for tiden andenpladsen i den italienske Serie A. Men mandag aften led det forsvarende mesterholds forhåbninger et knæk, da det smed point hjemme mod bundholdet Salernitana.

Olivier Giroud bragte ellers Milan planmæssigt foran, men en udligning til slutresultatet 1-1 efter pausen forpurrede værternes jagt på tre point.

AC Milan er på fjerdepladsen i den bedste italienske fodboldrække efter 26 kampe. Der er to point op til Inter på andenpladsen og hele 20 op til førerholdet Napoli.

Salernitana er på 16.-pladsen og kæmper fortsat for overlevelse.

Den danske landstræner Kasper Hjulmand udtager tirsdag landsholdet til de kommende EM-kvalifikationskampe, og spørgsmålet er, om forsvarsveteranen Simon Kjær er med i truppen.

I hvert fald tilbragte Kjær endnu en kamp på bænken for Milan, som dominerede første halvleg.

Værterne kom frem til flere gode forsøg, men det mest bemærkelsesværdige var et saksespark fra Olivier Giroud, der sendte kuglen lige over mål på akrobatisk vis.

AC Milan - Salernitana
AC Milan - SalernitanaOpta by Stats Perform

Med få minutter til pausen havde Salernitana en friløber, som Boulaye Dia slet ikke fik nok ud af, og så slog Giroud til.

Angriberen pandede bolden i mål på et hjørnespark og sendte Milan til pausen med 1-0.

Boulaye Dia fik revanche for sin sløje aktion i første halvleg ved at sparke et indlæg i nettet i helt fri position efter en time.

Milan troede kort efter, at et straffespark var vejen til tre point, men dommeren ændrede mening efter at have set forseelsen igennem og ændrede sin egen dom.

41-årige Zlatan Ibrahimovic, der for nylig gjorde comeback efter en lang skadespause, kom ind fra bænken og forsøgte at skabe ravage i feltet.

Det brændte da også på i gæsternes forsvar mod slutningen, men det blev ved en - for AC Milans vedkommende - skuffende pointdeling.