Aalborg Håndbold giver udmattet stortalent fri på ubestemt tid

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Aalborg Håndbold giver udmattet stortalent fri på ubestemt tid

Aalborg Håndbold giver udmattet stortalent fri på ubestemt tid
Aalborg Håndbold giver udmattet stortalent fri på ubestemt tidProfimedia
Håndboldtalentet Thomas Arnoldsen har brugt sommeren på at skifte fra Skanderborg til Aalborg. Men der kan gå en rum tid, inden det nordjyske publikum ser nyerhvervelsen i aktion på halgulvet.

Et hårdt program kulminerende med sommerens U21-VM har tæret så hårdt på den målfarlige playmaker, at Aalborg har givet ham fri på ubestemt tid.

"Da han kom til Aalborg for en god måneds tid siden, var det klart for os, at Thomas både fysisk og mentalt virkede slidt, hvorfor vi valgte at dosere tingene for ham i opstarten," siger Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen i en pressemeddelelse.

"Gennem de seneste par uger har vi sammen vurderet, at situationen ikke er blevet bedre, og rent præventivt har vi derfor i fællesskab med Thomas valgt, at han skal holde pause fra træning og kamp i den kommende tid," lyder det.

Trods sin unge alder har Arnoldsen i flere sæsoner været en profil i den bedste danske række. Præstationerne førte i foråret til debut på A-landsholdet, hvor han var med i to kampe mod Tyskland.

Siden var han med ungdomslandsholdet til VM i Tyskland og Grækenland, og først 2. juli, da Danmark havde vundet kampen om femtepladsen, kunne Arnoldsen holde sommerferie.

Aalborg indleder sæsonen søndag aften med en pokalkamp mod TTH Holstebro. Det bliver altså uden den unge bagspiller. Og det er uvist, hvornår han får debut for sin nye klub.

"Selv om vi må undvære Thomas i en periode, kommer vi ikke til at forcere hans tilbagevenden, da det vigtigste for os er, at han først kommer tilbage på banen, når han er klar til det," siger Jan Larsen.