Aalborg-boss: Vi har lige slået det dyreste hold i verden, vi kan vinde hele lortet

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Aalborg-boss: Vi har lige slået det dyreste hold i verden, vi kan vinde hele lortet

Jan Larsen jubler efter Aalborgs store triumf
Jan Larsen jubler efter Aalborgs store triumfHenning Bagger/Ritzau Scanpix
Aalborg Håndbolds direktør, Jan Larsen, er fuld af optimisme efter onsdagens medrivende kvartfinalesejr over Veszprem i Champions League.

Med samlet 64-60 kvalificerede nordjyderne sig til turneringens Final 4-stævne, men Aalborg tager ikke til Köln i juni for at være statister. Trofæet kan sagtens komme med hjem i kufferten, siger direktøren.

"De her drenge er lavet af noget specielt, de kan gå ned og vinde hele lortet. Vi er blandt de bedste i verden, det kan der ikke være diskussion omkring. Vi har lige slået det dyreste hold i verden, så jeg er så stolt, at jeg ikke kan være i mig selv", siger Jan Larsen til DR.

Direktøren fortæller også, at han er udmattet efter onsdagens medrivende opgør i Aalborg. Nordjyderne havde tabt med et enkelt mål i Ungarn i sidste uge, men endte med at vinde 33-28 på hjemmebane. Fra midten af første halvleg var aalborgenserne ovenpå.

Blandt kampens store oplevelser var Thomas Arnoldsen, der gjorde god reklame for sig selv i jagten på en plads i Danmarks OL-trup.

Han er i ekstase over at skulle kæmpe om det mest prestigefyldte trofæ i klubhåndbold efter sejren over de stærke ungarer.

"Veszprem er et af verdens bedste hold, så det er fuldstændig sindssygt, at vi skal til Köln. Det var en kamp, der svingede lidt frem og tilbage. Vi startede ikke super godt og brændte for meget. I anden halvleg førte vi med tre-fire stykker hele vejen igennem, og til sidst var det de små ting, der afgjorde det", siger Arnoldsen til DR.

Aalborg Håndbold var i Final 4-stævnet i 2021. Her endte nordjyderne med at få klø af FC Barcelona i finalen.