Wimbledon-mester utilfreds med tunge bolde ved US Open: "Det dræber spillerne"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Wimbledon-mester utilfreds med tunge bolde ved US Open: "Det dræber spillerne"

Wimbledon-mester revser US Open for brug af tunge bolde: "Det dræber spillerne"
Wimbledon-mester revser US Open for brug af tunge bolde: "Det dræber spillerne"Profimedia
Den regerende Wimbledon-mester Marketa Vondrousova har rettet en hård kritik mod arrangørerne af US Open for at bruge for tunge bolde, der forårsager skader og "dræber spillerne."

Marketa Vondrousova hævder, at hun har fået en skade på grund af de ekstra tunge bolde ved dette års US Open.

Verdens nr. 9 var tæt på tårer under sin singlekamp mod Peyton Stearns, hvor hun måtte kæmpe hårdt for at sikre sig adgang til næste runde me en sejr på 6-7(3) 6-3 6-2.

Hun blev derefter tvunget til at trække sig fra damedouble-turneringen, hvor hun spillede sammen med Barabara Strycova på grund af problemer med armen.

Optagelser fra rummet, hvor spillerne slapper af efter kampene, viste senere den tjekkiske stjerne med is på armen, og hun græd i armene på doublepartneren Barbora Strycova. Parret trak sig senere ud af damedoubleturneringen.'

Vondrousova hævder, at den skade, hun tog i sin arm, skyldtes de stadig tungere bolde, der bliver brugt ved US Open. 

"Vi besluttede ikke at spille i dag. Det er lidt trist, for det er Barboras sidste turnering, så det var en svær beslutning. Man skal sætte sit helbred først," sagde Vondrousova og uddybede senere. "Det er bare fra boldene. De er meget tunge, og sæsonen er lang, så jeg føler, at du skal bare kæmpe dig igennem det."

Vondrousova's udtalelser kommer efter at den canadiske tennisstjerne Vasek Pospisil hævdede, at arrangørerne "dræber" spillerne ved at introducere tungere tennisbolde for at gøre spillet langsommere. 

"Boldene er blevet gradvist tungere og overrasker os, det dræber os. Næsten alle spillere, jeg har talt med, har det på samme måde," skrev han på X (tidligere kendt som Twitter) lørdag.

"Jeg har aldrig set flere håndleds-, albue- og skulderskader i omklædningsrummet. Hvis man ikke gør noget ved de ændringer, vil det kun blive værre."

Omtaler