Vigtig Skjern-playmaker misser resten af året

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Vigtig Skjern-playmaker misser resten af året
Lasse Mikkelsen er ude resten af året.
Lasse Mikkelsen er ude resten af året.Skjern Håndbold
Der er skadeskvaler i Skjern Håndbold, der for ganske nylig måtte indse, at højrefløj René Rasmussen ikke kommer i kamp de næste mange måneder. Nu er også playmaker Lasse Mikkelsen endegyldigt ude i resten af året.

Lasse Mikkelsen er en af de bærende spillere i Skjern Håndbold, men klubben får ingen glæde af playmakeren i resten af 2022.

Tirsdag oplyser vestjyderne nemlig på sin hjemmeside, at Lasse Mikkelsen er blevet opereret, og at han derfor ryger på skadeslisten.

Det betyder, at han kommer til at gå glip af 15 kampe i ligaen, European League og pokalturneringen.

Det stod allerede klart i sidste uge, at Lasse Mikkelsen skulle opereres, fordi han længe har døjet med en dårlig skulder.

Det var dog uklart, hvor dybt problemerne stak. Det er der nu klarhed over efter operationen.

"Her blev det klart, at der heldigvis ikke var nogen store skader, som skulle syes, men en skulder, der bar præg af småskader, som skulle renses," skriver Skjern på klubbens hjemmeside.

Lasse Mikkelsen har spillet i syv ligakampe hidtil i sæsonen, og det er blevet til 34 scoringer. 15 af dem er kommet fra syvmeterpletten, eftersom playmakeren er fast straffekastskytte i Skjern.

Også i sidste sæson var 34-årige Mikkelsen en af holdets vigtigste spillere, da han ikke bare var topscorer med sine 211 mål men også var den mest assisterende spiller på holdet med 178 assists. 

Vestjyderne er ramt af skader til flere profiler i øjeblikket. Også højrefløj René Rasmussen er ude efter en skulderoperation, men for Rasmussen er situationen noget værre, end den altså er for Mikkelsen. Den 33-årige højrefløj forventes således først at være kampklar om mindst ni måneder og potentielt først om et helt år.

Skjern er placeret på femtepladsen i ligaen i denne sæson. Sidste sæson nåede de semifinalerne og tabte kampene om bronzemedaljer til Bjerringbro-Silkeborg.

/ritzau/