Tysk anfører om tyrkiske fans i Berlin: "Som at være på udebane"

Tysk anfører frustreret over tyrkiske fans i Berlin: "De synger for det forkerte flag"Profimedia
Julian Nagelsmann og det tyske landshold havde nok ikke forestillet sig et nederlag på 3-2 mod Tyrkiet, da de to nationer satte hinanden stævne på det olympiske stadion i Berlin lørdag aften.

Tyskland havde til hensigt at skabe øget entusiasme forud for de kommende EM næste år, og det lykkedes ikke at sætte fansenes hjerter i brand med et skuffende nederlag, som blot var anden gang i historien at Tyskland tabte hjemme til Tyrkiet

De fleste tyske fans må formentlig have følt det som om de var på udebane, da den tyske opstilling blev mødt af en øredøvende pibekoncert fra de tyrkiske fans. En pibekoncert, som fortsatte kampen igennem, hver gang hjemmeholdet havde bolden.

Den tyske anfører Thomas Muller sagde sarkastisk efter kampen, at holdet havde "elsket atmosfæren" efter at holdet kæmpede mod den højlydte tyrkiske støtte gennem de 90 minutter.

Efter kampen udtrykte Müller sin frustration over fansene: 'Scenariet med at tabe her – vi ville faktisk vise fansene her, at de synger for det forkerte flag. "Vi elskede atmosfæren!", tilføjede han sarkastisk.

Borussia Dortmunds angriber, Niclas Füllkrug, der scorede Tysklands andet mål, beskrev venskabskampen som "en udekamp i hovedstaden".

I starten af ​​anden halvleg blev tyske tilhængeres bestræbelser på at opmuntre deres hold mødt med en symfoni af fløjter fra tyrkiske fans på det olympiske stadion.

Målmand Kevin Trapp anerkendte den svære stemning under kampen: 'Selvfølgelig spiller publikum altid en rolle et eller andet sted. Vi kom rigtig godt ind i kampen, men hver aktion fra tyrkerne fik entusiastisk bifald fra tribunerne. Selvfølgelig gjorde den følelse, der kommer fra tribunerne måske udslaget på banen."