Tre scoringer i tillægstiden sørgede for vildt drama i Aarhus

Tre scoringer i tillægstiden sørgede for vildt drama i AarhusBo Amstrup/Ritzau Scanpix
Tre scoringer i tillægstiden gav kampen mellem AGF og Silkeborg IF en højst dramatisk afslutning, da de to hold spillede 2-2 i Ceres Park i Aarhus

Et vanvittig dramatisk lokalopgør endte 2-2 mellem AGF og Silkeborg på hele tre scoringer i overtiden i Superligaens fjerde runde.AGF var foran 1-0, men to overtidsscoringer af Silkeborg fik vendt kampen på hovedet. Efter 98 minutter fik AGF dog straffespark og scorede til 2-2 i et sandt drama.

AGF ligger med det ene point nummer fire i Superligaen med syv point efter fire runder. Silkeborg ligger nummer otte med 4 point.

Silkeborg lagde fra land med et højt pres mod AGF-defensiven, og det resulterede i en del farlige boldtab fra hjemmeholdet. Silkeborg formåede dog ikke at udnytte chancerne i kampens indledning.

AGF forsøgte at bygge spillet langsomt op, men uden at tilspille sig nævneværdige målchancer. Omvendt spillede Silkeborg meget direkte til angriberen Tonni Adamsen og lukrerede på omstillinger.

AGF - Silkeborg IF
AGF - Silkeborg IFFlashare

Opgøret dalede i tempo mod slutningen af halvlegen, men AGF tog dog føringen få minutter før pause. Mikael Anderson driblede på venstrekanten og fandt herfra en fri Patrick Mortensen, der sikkert kunne sparke bolden ind til en pauseføring på 1-0.

Gæsterne fra Silkeborg tog kontrollen fra starten af anden halvleg og fik trykket AGF langt tilbage på egen halvdel.

Tonni Adamsen var specielt en mundfuld for AGF-defensiven, og angriberen var hele tiden med i de farlige aktioner for gæsterne.

Silkeborg fik dog skabt forløsningen i overtiden. Bolden endte for fødderne af angriberen Alexander Lind, der sparkede bolden resolut i nettet. Kort tid efter fik Silkeborg vendt det hele på hovedet, da indskiftede Søren Tengstedt flot lagde bolden i det lange hjørne til 2-1.

Dramaet blev fuldendt, da AGF fik straffespark efter 98 minutter, men angriberen Janni Serra brændte. Der blev dog dømt omspark efterfølgende, og Mikael Anderson udlignede her til slutresultatet 2-2.