Tidspunkt for Mikkel Hansens comeback stadig uvist: ”Jeg har været gennem en hård mental periode"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tidspunkt for Mikkel Hansens comeback stadig uvist: ”Jeg har været gennem en hård mental periode"

Tidspunkt for Mikkel Hansen stadig uvist trods positiv udvikling: ”Jeg har været gennem en hård mental periode"
Tidspunkt for Mikkel Hansen stadig uvist trods positiv udvikling: ”Jeg har været gennem en hård mental periode"Profimedia
Mikkel Hansen, der blev sygemeldt i februar på grund af stress, er langsomt i bedring, men han kommer ikke i spil i denne sæson.

Det blevet besluttet, at Mikkel stille og rolig påbegynder sin genoptræning individuelt og sammen med sine holdkammerater i den kommende periode, skriver Aalborg Håndbold på sin hjemmeside.

”Jeg har været gennem en hård mental periode, hvor jeg heldigvis har haft en fantastisk opbakning fra min familie, venner, faglige eksperter og arbejdsgiver. Nu er jeg et sted, hvor jeg igen har energi og overskud til at kunne fokusere på at komme tilbage til den sport, som jeg elsker”, udtaler Mikkel Hansen.

”Med den positive udvikling i Mikkels helbred håber vi, at han vil være klar til at deltage i træningen med resten af spillertruppen, når vi starter forberedelserne til den nye sæson i slutningen af juli måned. Dog kan vi på nuværende tidspunkt ikke være konkrete i forhold til hvornår han kan gøre comeback i kamp”, udtaler Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen.

Mikkel Hansen er foreløbig noteret for 30 kampe og 169 scoringer i Aalborg Håndbold.