43-årig tidligere Grand Slam-vinder planlægger comeback i marts 2024

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

43-årig tidligere Grand Slam-vinder planlægger comeback i marts 2024

43-årig tildigere
43-årig tildigere Profimedia
Den 43-årige Venus Willliams siger i et interview med Eurosport, at hun lukkede ned for denne tennis-sæson efter US Open for at hele en alvorlig knæskade, som hun pådrog sig under Wimbledon. Den tidligere Grand Slam-vinder fortæller endvidere, at hun planlægger, at vende tilbage i marts næste år

Venus Williams har afsløret, at hun lukkede ned for sin 2023-sæson efter US Open for at give sit "knæ en chance for at hele" efter at have tilbragt det meste af sommeren "temmelig skadet".

Den amerikanske tennis-darling, vendte tilbage på græs i juni efter en pause på seks måneder.

Hun spillede Libema Open og Birmingham før Wimbledon, hvor hun gled og fik en knæskade i et nederlag i første runde til Elina Svitolina.

"Jeg tog til Wimbledon og gled desværre i kampens tredje parti og blev virkelig skadet. Jeg ville ikke gå glip af US Open, og nåede at blive klar, men spillede bestemt ikke min bedste tennis efter at have holdt pause. Så jeg besluttede ikke at spille mere resten af ​​året og bare give mit knæ en chance for at hele."

Williams går glip af næste års Australian Open, men har tidligere afsløret planer om at vende tilbage i marts, potentielt forud for Indian Wells og Miami Open.

"Jeg sigter mod marts, hvor mit mål er at være klar, når turneringerne kommer tilbage til USA," sagde hun i oktober på sociale medier.

Venus Williams blev professionel i 1994 og vandt i 2000 olympisk guld i single. I 2000, 2008 og 2012 vandt hun olympisk guld i double sammen med sin søster, Serena Williams.

I 2000 og 2001 vandt Venus Williams både Wimbledon og US Open. I 2002-2003 nåede Williams fem grand slam-finaler, men tabte dem alle til søsteren. Alligevel var hun i 2002 nr. 1 på verdensranglisten i flere perioder.