Tennis Tracker: Alcaraz og Rublev stryger videre på Flushing Meadows

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Tennis Tracker: Alcaraz og Rublev stryger videre på Flushing Meadows
Opdateret
Swiatek blev slået ud af Ostapenko
Swiatek blev slået ud af Ostapenko
Profimedia
Kvartfinalerne i US Open er ved at tage form, og pladserne er allerede ved at være booket! Topseedede spillere er nået frem til de sidste otte, mens et par andre stadig er på udkig efter en plads. Følg med, når vi giver dig det seneste fra New York her på vores Flashscore Tennis Tracker.

22:27 - Trods solid modstand fra britiske Jack Draper har Andrey Rublev spillet sig i ottendedelsfinalen efter en sejr på 6-3, 3-6, 6-3, 6-4.

Kampstatistik
Flashscore

Kl. 21:35 - Verdensetteren Carlos Alcaraz er videre efter at have besejret Matteo Arnaldi i lige sæt 6-3, 6-3, 6-4, og han går nu på jagt efter to US Open-titler i træk og to Grand Slam-titler i træk.

Kampstatistik
Flashscore

Kl. 19:21 - Wimbledon-mesteren Marketa Vondrousova fortsætter sin jagt på to grand slams i træk, men hun måtte arbejde hårdt for det af Peyton Stearns. Amerikaneren vandt første sæt i tie-break, før den tjekkiske verdensetter kom tilbage og vandt de næste to sæt 6-3, 6-2. Hun skal nu møde Keys i kampen om en plads blandt de sidste fire.

Kl. 19:16  - Den startede måske nok senere end den tidligere kamp, men det blev en overlegen sejr for Madison Keys over landsmanden Jessica Pegula. Verdens nummer 17 vandt deres indbyrdes kamp 6-1, 6-3 på bare lidt over en time.

Kl. 18:00 - Da Ben Shelton i går slog Tommy Paul i et rent amerikansk opgør, så var der noget helt bemærkelsesværdigt.

 20-årige Shelton har nemlig en kanon af en servearm, og det demonstrerede han ved flere tilfælde. I tredje sæt sendte han en serv afsted, der nåede en hastighed af 238 kilometer i timen. Det er den hårdeste serv mål i turneringen indtil videre. En imponerende hård serv, men der er stadig et stykke op til John Isners rekord på 253 kilometer i timen.

Kl. 17:41 - Så er der der sat gang mandagens kampe. Lige nu møder Clara Tausons banekvinde, Peyton Stearns, tjekken Marketa Vondrousova i ottendedelsfinalen. Samtidig er der kort tid til, at russeren Andrey Rublev møder engelske Jack Draper.

Kl. 08:17 - Caroline Wozniacki (33) sagde, at hun var præcis, hvor hun ønskede at være i sit comeback, efter at have tabt i tre sæt til den sjetteseedede amerikaner Coco Gauff (19) og dermed forladt US Open søndag.

"Jeg ville se med disse tre turneringer, som jeg kom tilbage og spillede i år. Jeg ville se, hvor jeg var tennismæssigt, hvor jeg var fysisk," sagde Wozniacki, som tabte 6-3, 3-6, 6-1, på det efterfølgende pressemøde.

"Jeg er præcis, hvor jeg gerne vil være. Der er stadig et par ting, jeg gerne vil arbejde på, og som jeg kan gøre bedre. Men generelt synes jeg, det er meget positivt."

Kl. 08:10 - Lidt action i løbet af natten, hvor verdens nummer to, Novak Djokovic, nåede kvartfinalen efter at have besejret Borna Gojo. Serberen sejrede med 6-2, 7-5, 6-4.

En af de amerikanske favoritter, Taylor Fritz, fortsætter med at øge håbet om en hjemmesejr efter at have slået Dominic Stricker 7-6, 6-4, 6-4.

Apropos amerikanske spillere, så vandt Coco Gauff "generationernes kamp" mod veteranen Caroline Wozniacki og gik videre til kvartfinalen efter en sejr på 6-3, 3-6, 6-1.

En overraskende udvikling i kvindernes turnering er, at den forsvarende mester og verdens nummer et, Iga Swiatek, er blevet slået ud af Jelena Ostapenko på lige under to timer. Letten formåede at komme tilbage efter at have tabt første sæt og gik videre med et 3-6, 6-3, 6-1-resultat.

Senere i dag vil Carlos Alcaraz forsøge at slutte sig til Djokovic og de andre i kvartfinalen, når han møder Matteo Arnaldi

Derudover er der et amerikansk opgør mellem Jessica Pegula og Maddison Keys, før Ons Jabeurs kamp mod Qinwen Zheng.